Framintati faina cu oul, uleiul si sarea adaugind putin cite putina apa (cit e nevoie) pina cind obtineti un aluat moale si elastic. Lasati sa se odihneasca aluatul uns cu ulei si acoperit. Intre timp pregatiti umplutura. Amestecati merele taiate cuburi foarte mici cu stafidele si zaharul. Aluatul il intindeti cu ajutorul sucitorului, presarati peste pesmetul amestecat cu scortisoara, peste el presarati nucile si peste nuci umplutura de mere, stafide si zahar si rulati. Asezati strudelul in tava cu hirtie de copt si ungeti cu unt topit. Coaceti in cuptorul gata incalzit la 190 c pina cind devine auriu. Serviti strudelul caldut cu inghetata sau rece cu crema sau frisca batuta sau chiar numai presarat cu zahar pudraFramintati faina cu oul, uleiul si sarea adaugind putin cite putina apa (cit e nevoie) pina cind obtineti un aluat moale si elastic. Lasati sa se odihneasca aluatul uns cu ulei si acoperit. Intre timp pregatiti umplutura. Amestecati merele taiate cuburi foarte mici cu stafidele si zaharul. Aluatul il intindeti cu ajutorul sucitorului, presarati peste pesmetul amestecat cu scortisoara, peste el presarati nucile si peste nuci umplutura de mere, stafide si zahar si rulati. Asezati strudelul in tava cu hirtie de copt si ungeti cu unt topit. Coaceti in cuptorul gata incalzit la 190 c pina cind devine auriu. Serviti strudelul caldut cu inghetata sau rece cu crema sau frisca batuta sau chiar numai presarat cu zahar pudra Aluatul este extrem de fraged.