Detalii Negrese
Intr-un vas se amesteca untul, zaharul, laptele si cele 2 linguri de cacao. Se pune vasul pe foc si se amesteca continuu pana fierb in clocot. Se fierbe crema obtinuta cateva minute apoi se da la racit. In jumatate din cantitate se adauga nuca, faina, galbenusurile, praful de copt, aromele si albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor la foc mijlociu. Cand blatul este copt se lasa putin la racit pentru a se putea scoate din tava fara sa se rupa. Se taie in cuburi. Fiecare cub se trece prin crema ramasa, apoi prin nuca macinata sau nuca de cocos. Se tine la rece macar 12 ore. POFTA BUNA!!!!Intr-un vas se amesteca untul, zaharul, laptele si cele 2 linguri de cacao. Se pune vasul pe foc si se amesteca continuu pana fierb in clocot. Se fierbe crema obtinuta cateva minute apoi se da la racit. In jumatate din cantitate se adauga nuca, faina, galbenusurile, praful de copt, aromele si albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor la foc mijlociu. Cand blatul este copt se lasa putin la racit pentru a se putea scoate din tava fara sa se rupa. Se taie in cuburi. Fiecare cub se trece prin crema ramasa, apoi prin nuca macinata sau nuca de cocos. Se tine la rece macar 12 ore. POFTA BUNA!!!!