Recent m-am reapucat de sport, iar eu fiind barbat am ales fotbalul, asa cum o faceam in tinerete, unde ieseam cu baietii din zona la un meci de fotbal, ne distram si conditia fizica era mult mai buna.

Acum nu prea mai exista asa de multa lume ca sa joace fotbal in zona mea, doar cativa, care nu prea mai au gandul acela ca demult sa iesim afara la un meci, insa a venit un om in zona pe timpul vacantei de vara si ne-am gandit sa jucam cel putin noi daca altcineva nu mai vine, insa aveam nevoie de o minge, asa ca am fost la un magazin cu articole sportive, unde am vazut o multime de mingi la preturi chiar exagerate, dupa parerea mea, dar am avut norocul sa gasesc o minge superba de la firma Lotto care costa doar 65 lei, de aceea am si cumparat-o.

Modelul mingii Lotto este „FB 300 III” cu un aspect frumos, avand culori precum verde, negru, gri sau alb, putand s-o folosim atat in sala cat si in aer liber, pe ciment sau iarba, mai ales ca era un pret ieftin, si sincer nu prea tineam la ea cat de mult voiam sa joc fotbal.

Omul cu care jucam era foarte placut suprins de calitatea mingii, in sensul ca nu era grea si lovea foarte usor si bine mingea, fara s-o zgarie.

Vreau sa va spun ca ne jucam de voie acest sport, de asemenea am vazut ca si slabesc si ma simt mult mai bine de la un timp. Intre timp, au venit si alti oameni, tineri care vor sa joace cu noi, folosind aceasta minge, pentru ca a lor, in ciuda faptului ca era de o firma foarte cunoscuta la un pret mult mai mare, nu era asa de buna ca a noastra.

Jucam atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, pentru ca primarul ne-a pus un fel de nocturna, deoarece a vazut ca inca mai exista simpatizanti ai sportului, care vor sa aiba un stil de viata sanatos.

Mingea are o aderenta buna atat pe timp umed, nu aluneca si consider si ma repet ca este cea mai buna alegere pe care ati putea-o face dumneavoastra, fara sa fiti dezamagiti de ea, raportul calitate-pret fiind unul excelent, de aceea ar putea fi un motiv in plus.

Voi ce parere aveti de aceasta minge de fotbal? Credeti ca este alegerea potivita?