Imi place foarte mult sa joc fotbal, merg de multe ori cu prietenii sa jucam pe teren sintetic, insa gardul de protectie de la teren este din sarma de care ceva timp s-a rupt, iar ultima minge de fotbal s-a spart exact in acel loc pentru ca varful sarmelor rupte a intrat in minge, asa ca cu ajutorul unor oameni am reparat gardul si am ales sa cumpar o minge noua.

Mingea de fotbal pe care am cumparat-o este de la firma Adidas, modelul Finale 17 Capitano, iar pretul a fost de 100 lei si pot spune ca sunt foarte multumit de aceasta achizitie.

Consider ca aceasta minge este de calitate, cel putin in comparatie cu mingea pe care am avut-o anterior, iar aceea tin minte ca era mai scumpa, de aceea eu cred ca merita 100 lei aceasta minge de la firma Adidas.

Dribling-urile si diferitele scheme pe care le folosesc la fotbal imi ies mult mai bine, deoarece mingea pare a fi mai usoara, dar in acelasi timp aderenta, simt ca sta lipita de picior si la suturi nu se deplaseaza aiurea, bineinteles, conteaza si cat de bine este umflata mingea.

Mingea este perfecta pentru antrenamente, dar si pentru meciuri oficiale, adica eu si prietenii mei am facut un fel de campionat pe echipe , iar cand trebuie sa jucam, folosim aceasta minge pe care am cumparat-o eu, si nimeni nu se plange de aceasta.

Materialul este 100% termopoliuteran, iar constructia mingii este formata din numeroase paneluri, cusute intre ele, ce asigura durabilitatea.

De asemenea, aspectul mingii mi se pare foarte fain, avand un design si niste culori bine gandite, insa culoarea predominanta este alb.

In concluzie, eu sunt foarte multumit de aceasta minge de fotbal, o folosesc de foarte multe ori si n-am avut probleme cu ea, deci va recomand si voua cu incredere, pentru ca pretul mi se pare accesibil pentru orice buzunar, oricum banii nu mai sunt o problema cand vine vorba de hobby.

Astept o parere a voastra cu referire la aceasta minge.