Cu totii dorim ca in zilele plictisitoare in care suntem plecati la tara ca ceva sa ne schimbe aceasta senzatie, de aceea eu si sotul meu ne-am gandit sa cumparam o boxa portabila pentru a asculta muzica in aer liber, deoarece cel mai mult timp il petrecem afara, in curte, chiar si cand nu avem ceva de facut, mai ales ca stam intr-o zona cu peisaj de te face sa nu mai pleci de acolo, iar cand ai posibilitatea sa asculti muzica completeaza cu totul situatia.

Am fost inainte sa plecam la tara la un magazin de electronice din oras pentru a gasi o boxa portabila de calitate cu un aspect placut care sa fie pe „gustul” nostru. Dintre toate cele prezentate intr-un colt al magazinului, o boxa portabila ne-a atras atentia, Akai SS023A-X10 pe culoare neagra. Ulterior eu si sotul meu am ales s-o cumparam, pretul fiind de 450 lei, avand o mica reducere.

Dupa parerea noastra, aceasta boxa isi merita banii, deoarece are o multime de functii, iar sunetul se aude perfect, ceea ce ne face s-o folosim de fiecare data cand simtim nevoia sa ascultam muzica, insa la volum foarte mare parca se distorsioneaza putin sunetul, dar consider ca nu e nevoie de un sunet foarte mare, cel putin pentru noi care dorim sa ascultam in aer liber, dar fara sa deranjam vecinii.

Conectarea la boxa se poate face atat prin Bluetooth, prin mufa Jack de 3.5 mm, cat si prin USB. Puterea RMS este de 50 W, iar puterea PMPO este de 500 W. Banda de frecventa este intre 20 – 20000 Hz. Distorsiunile dB sunt de 71 dB.

Accesoriile incluse sunt telecomanda, dar si microfon wireless, prin care aveti posibilitatea sa va inregistrati sau sa folositi pentru a va auzi la o petrecere.

Boxa portabila are cititor USB si SD CARD / MMC format MP3 / WMA / WAV si este compatibil cu MP3, MP4, PC, DVD, TV, Laptop, Mobile, Electronic Piano.

Pana acum nu am avut nici-o surpriza neplacuta cu aceasta boxa portabila, nu ne declaram dezamagiti de achizitia facuta, plus ca avem si garantie daca totusi intervin probleme, dar per total suntem multumiti.

In concluzie, eu si sotul meu va recomandam aceasta boxa portabila daca doriti sa cumparati una, pentru ca-si merita banii si cu siguranta veti fi la fel de bucurosi de achizitia facuta, la fel cum am fost noi.

Voi ce parere aveti de aceasta boxa portabila?