Cu mult timp in urma am comandat o boxa portabila prin intermediul internetului din China, la un pret de 10 euro, asteptand cateva zile sa ajunga in Romania.

Aceasta boxa portabila face parte de Xiaomi, o firma foarte cunoscuta din China care se spune ca face produse foarte utile de o calitate si rezistenta foarte buna in comparatie cu celelalte produse fabricate si asamblate de alte firme pe taramul chinez. Este adevarat, exista o majoritate de produse care le fabrica aceasta firma, de la niste simple gadget-uri, pana la diferite telefoane sau tablete, fiind de o calitate buna, insa nu suficient de buna ca sa o consider eu.

Aceasta boxa portabila are forma unui cerc de mici dimensiuni fiind de aproximativ 5 cm pe diametru, inchepand foarte usor in buzunar sau in diferite locuri mici. Se poate atarna de ghidonul unuei biciclete cu ajutorul unui snur in cazul in care va deplasati cu aceasta.

Boxa are o procedura de tehnologie Bluetooth V4.0, compatibila cu majoritatea dispozitivilelor cu functia Bluetooth, inclusiv Iphone 6, 6S, 6S Plus, Samsung Galaxy S5 Edge etc.

Sunetul boxei este suficient de tare, mai ales in spatii inchise, putand fi modificat mai tare sau mai incet doar cu ajutorul dispozitivelor, aceasta boxa neavand butoane de a modifica intensitatea sunetului, avand doar un singur buton pe partea din spate care are functia de pornire si oprire a boxei.

Pe partea din spate este prezent un material, mai precis un cauciuc de o culoare gri. In partea de sus a cauciucului se poate observa butonul de pornire si oprire, iar in parte de jos port-ul pentru alimentare si led-ul acestei boxe.

Culoarea boxei pe care o am este argintie, existand si de culoare neagra sau aurie, insa eu am ales culoarea aceasta pentru ca pare mult mai eleganta, mai ales ca eu o folosesc cel mai des la birou avand monitorul si tastatura de aceeasi culoare, exceptand mouse-ul care nu prea se asorteaza, dar o sa-l schimb candva.

Boxa vine doar cu un manual de instructiuni, intr-o cutie de culoare alba, cablu de alimentare nefiind prezent, de aceea sunteti nevoiti sa cumparati acel cablu pentru incarcarea boxei. Daca bateria este incarcata la maxim, boxa poate oferi aproximativ 4 ore de redare continua.

Un lucru pe care il consider un defect al acestei boxe portabile este acela ca semnalul bluetooth-ului se pierde daca va distantati mai mult de 5 metri de boxa, iar un lucru si mai rau este acela ca acei 5 metri trebuie sa fie intr-un spatiu deschis.

Aceasta boxa am cumparat-o chiar si pentru a face diferite farse prietenilor mei, de a ascunde boxa intr-un loc si de a-i pune diferite efecte audio pentru ca acestia sa se sperie, dar, din pacate, nu pot face asta pentru ca ar trebui sa ascund undeva boxa, iar, dupa cum am spus, trebuie sa fie intr-un spatiu deschis, fara de a fi vreun lucru intre boxa si dispozitivul meu.

Voi ce parere aveti de aceasta boxa? Credeti ca merita cumparata?