Sony WH-1000XM4 sunt căști over-ear de tipul noise-canceling (reducerea zgomotului ambiental) ce oferă o experiență audio de înaltă calitate. Acest model este succesorul apreciatelor căști WH-1000XM3 și a câștigat rapid popularitate datorită tehnologiei avansate pe care o integrează.

Principalele caracteristici includ:

Reducerea zgomotului ambiental de top: Tehnologia avansată de noise-canceling asigură o izolare excelentă față de zgomotele exterioare, creând o experiență auditivă imersivă.

Calitate audio excepțională: Difuzoarele de înaltă calitate oferă sunet clar și detaliat, iar tehnologiile audio avansate optimizează automat calitatea sunetului în funcție de mediul înconjurător.

Confort și design ergonomic: Designul ergonomic și materialele de calitate superioară asigură o purtare confortabilă pentru perioade îndelungate.

Autonomie îmbunătățită a bateriei: Bateria îmbunătățită oferă o autonomie extinsă, permițând utilizarea pe durata întregii zile fără a fi nevoie de încărcare frecventă.

Funcții tactile și de control: Căștile sunt echipate cu panouri tactile pentru controlul ușor al volumului, redării muzicii și preluării apelurilor.

Conectivitate Bluetooth avansată: Căștile se conectează fără fir prin Bluetooth, asigurând o compatibilitate extinsă cu dispozitivele moderne.

În concluzie, Sony WH-1000XM4 reprezintă o opțiune premium pentru cei care caută o experiență audio de înaltă calitate, confort și funcționalități avansate de reducere a zgomotului.

Sper ca te-am ajutat si daca vrei sa le cumperi apasa aici