Una din statiunile cele mai frumoase de pe litoralul romanesc este Mamaia.
Am avut multe experiente placute in Mamaia, incepand de la cazare pana la plajele care sunt foarte curate in comparatie cu alte plaje de pe litoral, plaja e intinsa , apa e mica incat si copii se pot juca linistiti la mal , nu iti este teama ca vine un val mare si il doboara.
Preturile sunt acceptabile, intr-adevar cum multa lumea stie sunt si zone de "fite" unde preturile sunt cam exagerate, dar sunt si zone cu preturi normale.
De aseamenea Aqua Land e o locatie perfecta pentru copii. Curatenie, personal calificat , foarte frumos.
Ce am observat in comparatie cu alte statiuni de pe litoral este ca , e plin de salvamari care se plimba incontinuu pe plaja.
Mi-a placut faptul ca aveai de unde alege plaje , daca vroiai muzica si distractie mergeai la muzica si distractie, daca vrei linistite poti alege o zona mai linistita. Plajele sunt foarte frumos amenajate , ai spatiu intre tine si cel de pe celalalt sezlong, personalul e foarte amabil , esti servit la sezlong cu ce doresti sa consumi de la bar, la capitolul acesta au inceput sa se organizeze mult mai bine fata de anii trecuti si repet in comparatie cu celelalte statiuni de pe litoral.
Restaurantele din nou sunt la alegere pentru fiecare buzunar ai pentru toate gusturile.
Tinerii au unde se distra, sunt multe cluburi, multe locatii care organizeaza party-uri cu diverse teme.
Familiile cu copii au unde merge de pilda Aqua Land, Satul de Vacanta si multe altele.
Recomand aceasta statiune cu drag