Acum o saptamana s-a stricat vechiul aspirator, de aceea, eu cu sotul meu ne-am dus la un magazin de electrocasnice pentru a cumpara altul nou, care sa aibe un aspect placut pentru ca il vom pune intr-un loc vizibil, dar si sa fie de calitate, in sensul ca vrem sa nu avem surprize neplacute in viitor.

Din o multime de aspiratoare, un aspirator ne-a astras foarte mult atentia, deoarece era la un pret excelent de 215 lei, fiind la o mica reducere si avand o garantie de 5 ani, aspectul fiind simplu, dar foarte frumos, iar in final ne-am decis sa-l cumparam.

Acest aspirator este de la marca Daewoo, modelul fiind RC-164R, avand o putere de 1400 W, o putere de aspirare de 250W, capacitatea de colectare de 1.5 l, lungimea cablului de 5 m, iar nivelul zgomotului de 79 dB.

Cel putin eu, daca nu si sotul meu, ma declar multumita de aceasta achizitie, pentru ca imi fac treaba cu acest aspirator, deoarece eu sunt o genul de om care vrea sa stea intr-un mediu curat, de aceea imi fac timp ca la 1-2 zile sa aspir praful de pe podea, mai ales ca cei mici sunt foarte neastamparati si se joaca pe podea, rostogolindu-se, deci poate fi un motiv principal ca aspir pe jos foarte des.

Aspiratorul este foarte usor de transportat, deoarece ca nu mi se pare prea greu, avand si o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii, iar design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare.

Nu dispune de sac, insa se goleste si se curata usor, intr-un timp foarte scurt, cel putin mie imi ia putin timp pentru a goli acest aspirator si de a-l curata, chiar si in crize de timp, deoarece de fiecare data dupa aspirare, arunc acel praf aspirat si il curat cu un tifon.

In concluzie, ma declar multumita de achizitia facuta, de asemenea, vi-l recomand, mai ales celor cu un buget mai mic, pentru ca isi face treaba, iar raportul pret-calitate mi se pare chiar ok.

Voi ce parere aveti de acest aspirator?