Recent am cumparat un robot de aspirare de la Dirt Devil Spider modelul M607, care aspira de unul singur, fara sa mai fac eu treaba, ceea ce mi se pare o idee ingenioasa.

Motivul cumpararii acestui robot de aspirare este datorita ca eu si sotul meu avem o firma de calculatoare, iar pana inauntrul service-ului avem spatii de asteptare, podelele fiind acoperite cu parchet si mochete, de aceea noi dupa perioada de lucru, inainte de a inchide firma pana a doua zi, lasam acest robot sa aspire, in timp ce noi, eu si sotul meu ne ocupam cu diferite facturi sau lucruri de genul.

Pot sa spun ca este o alegere foarte buna celor care prefera curatenia, chiar si in lipsa de timp, de aceea puteti opta pe un astfel de robot, care sa va aspire podeaua, facand munca pe care trebuia s-o faceti dumneavoastra.

Acest robot de aspirare mi l-a recomandat cineva, spunandu-mi ca este de o calitate foarte buna si nu trebuie sa mai pierd timp cu curatenia de fiecare data inainte de a pleca de la firma, gandindu-ma foarte bine, am ales sa cumpar acest robot de aspirare de pe internet la pretul de 450 lei, venindu-mi acasa in mai putin de o saptamana, incercandu-l din prima zi, am vazut ca este de o calitate foarte buna si aspira excelent, pot sa spun, asa cum imi imaginam.

Dupa cum l-am testat, acest robot aduna foarte bine praful sau gunoaiele mai maricele, fiind foarte silentios, deci nu-i poate deranja pe cei din interior. Chit ca eu am locuri drepte, mai am si niste portiuni cu „urcus”, iar acest robot trece cu usurinta peste ele sau peste praguri si acopera destul de bine suprafetele camerelor.

Ceea ce nu prea imi place la acest robot este ca recipientul de colectare a prafului este destul de mic si este cateodata este posibil sa nu acopere chiar toata suprafata sau sa treaca de mult prea multe ori printr-o zona, insa cu toate acestea nu pot sa spun ca sunt dezamagita de el.

Robotul de asiprare vine si cu un filtru si o perie de rezerva, inca un motiv in plus pentru a-l achizitiona.

Este o alegere buna fiind potrivit pentru podele, gresie, parchet, mochete si covoare, asigurand o curatare de lunga durata prin programul de 3 trepte.

Autonomia bateriei este de aproximativ 1 ora, relativ ok, pentru curatarea intregii podele, dar trebuie sa stiti ca bateria trebuie incarcata intr-un timp de 4 ore.

Raportul calitate-pret mi se pare ok, deci, in concluzie chiar merita achizitionat, fiind foarte util in spatii unde este necesara curatenia zilnic, un exemplu fiind la firma mea de calculatoare.

Voi ce parere aveti de acest robot de aspirare?