Saptamana aceasta am mers pana la Altex pentru a cumpara un cuptor cu microunde, pentru ca este foarte util in bucatarie cand vrei sa incalzesti ceva. Pot sa spun ca majoritatea cuptoarelor din Altex erau foarte frumoase, cu diferite functii si dotari, insa preturile erau oarecum mari, dar am gasit un cuptor cu microunde HEINNER HMW-239GBK care era pe placut meu la pretul de 300 lei si ulterior am ales sa-l cumpar.

Consider ca am facut o alegere buna de a cumpara acest cuptor cu microunde, deoarece, in primul rand are un aspect modern ce arata foarte bine intr-o bucatarie si in al doliea rand, dispune de o multime de functii care alte cuptoare cu microunde nu le au.

Il folosesc destul de des de la un timp, incalzesc mancare dimineata inainte sa plec la munca, pentru ca nu am timp sa mai stau la aragaz. Un exemplu ar mai fi ca inainte de a ma uita la un film obisnuiesc sa bag o punga cu boabe de porumb pentru microunde care in maxim 3-4 minute iese niste popcorn de nici nu-ti poti imaginea de bune.

Acest cuptor are capacitatea de 23 L, puterea cuptorului fiind de 800 W. Dispune de grill de 1000 W putere si panou de comanda digital cu tip afisare LED.

Nivelul de putere al cuptorului se poate regla si cuprinde o multime de functii precum:
- dezghetare
- timer
- protectie copii
- semnal sonor

L-am cumparat avand la accesorii suportul rotund care are drept scop incalzirea mult mai buna a mancarei prin invartirea acesteia in interiorul cuptorului cu microunde. Diametrul suportului este de 27 cm, suficient pentru a tine orice fel de dimensiune.

De asemenea, din cate stiu produsele de la Heinner sunt considerate foarte bune, avand o durata de viata indelungata, insa oricum daca vor aparea defectiuni, ceea ce nu-mi doresc, am garantie pe termen de 2 ani.

In concluzie, imi pare nespus de bine ca am putut achizitiona acest cuptor cu microunde care pana acum nu-l aveam si bineinteles pana acum sunt foarte multumita de el, de aceea daca si voi sunteti in cautarea unui cuptor cu microunde, eu vi-l recomand cu toata increderea pe acesta, pentru ca este de calitate, iar pretul mi se pare destul de ok.

Astept o parere a voastra despre cuptorul acesta cu microunde.