Recent m-am apucat de un sport, special pentru oamenii inalti ca mine, mai exact de baschet, insa neavand o minge de baschet am mers sa cumpar una de la un magazin cu articole sportive unde erau expuse mai multe mingi de la brand-uri diferite, avand preturi diferite, dar se pare ca am gasit o minge de la brand-ul Wilson (Performance All Star), un brand cunoscut in special de jucatorii de tenis, o multime de lucruri de tenis precum mingi de tenis, rachete de tenis sau multe altele, revenind la subiect aceasta minge de baschet costa numai 90 lei, facuta dintr-un cauciuc de calitate, in final am ales s-o cumpar.

Bucuros de achizitia facuta am mers direct la sala de sport impreuna cu cativa prieteni pentru a juca baschet si pot sa spun ca aceasta minge are o aderenta foarte buna, cel putin mie cat timp am jucat si am transpirat nu mi-a alunecat din mana .

Dupa parerea mea, aceasta minge de baschet este perfecta pentru niste jucatori amatori, nu este nevoie de o minge mai scumpa, pentru ca acelea sunt doar mofturi, pot sa spun ca aceasta este o minge de calitate, nu sunt dezamagit de achizitia facuta, ba din contra sunt foarte multumit pentru ca am cumparat-o si am sansa acum sa joc impreuna cu prietenii mei acest sport si anume baschetul, un sport foarte frumos, cooperativ si de indemanare.

Pot sa spun ca mingea sare destul de bine in timp ce o bat cu pamantul, nu ricoseaza cum nu mi-as dori, iar aruncarea la cos este foarte usoara, tinand cont de aderenta mingii, iar de cele mai multe ori aruncarile la cos se finalizeaza cu puncte, deci nu am cum sa fiu nemultumit de aceasta minge.

Culmea ca un prieten foarte bun face baschet de performanta si de fiecare data mi-o cere pentru a juca la antrenamente, pentru ca, zice el, este perfecta pentru mana lui, iar cele de la antremente nu le considera la fel de bune ca a mea.

Aceasta minge o pot folosi pe mai multe suprafete de joc, precum: strada, sala si zgura si nu prea se intampla sa o verific acasa gasind zgarieturi sau lucruri de genul acesta.

In concluzie, sunt multumit de achizitia facuta, este o minge foarte buna, de calitate si merita cumparata, de aceea v-o recomand si voua. Pretul este in raport cu calitatea.

Voi ce parere aveti de aceasta minge de baschet?