Din cate se vede frigul isi face prezenta si in interiorul casei in perioada aceasta si de aceea a fost un semnal de alarma pentru mine de a achizitiona o aeroterma, deoarece un alt sistem de incalzire nu am.

Am achizitionat de la cel mai apropiat magazine de articole electrocasnice o aeroterma Mediashop Starlyf Fast Heater la pretul de 120 lei, care dupa parerea mea este un pret foarte accesibil si bineinteles am ales-o cu incredere. Aeroterma am probat-o in interiorul camerei mele, chit ca este o camera foarte mica, diferenta de temperatura se simte si am inteles ca aceasta aeroterma este perfecta pentru a incalzi o camera de pana la 20 metri patrati.

Din punct de vedere estetic, am o parere foarte buna, deoarece design-ul este unul simplu, exact asa cum imi place, iar culoarea este neagra, asortandu-se excelent cu lucrurile din camera. Materialul din exteiorul aerotermei este unul durabil si nu se pune problema ca in timpul incalzirii ca acesta sa se topeasca.

Aeroterma are o putere maxima de 400 W, tensiunea de alimentare fiind de 220 V si 230 V. Aceasta beneficiaza si de anumite functii precum oprire automata atunci cand temperature dorita a fost atinsa, iar pe langa asta putem aminti termostatul de siguranta si indicatorul luminos de functionare. Cu ajutorul termostatului se poate selecta o temperatura de la 15oC pana la 32oC.

Per total sunt foarte multumit de achizitia facuta, nu pot sa spun ca este o aeroterma super buna, insa pentru pretul ei isi face treaba si nu am nicio contra parere. Cu ajutorul acestei aeroterme economisesc bani cand vine vorba de curentul electric si de aceea va recomand si voua cu mare incredere s-o cumparati, pentru ca merita, iar raportul dintre pret-calitate este unul bun.

Voi ce parere aveti despre aceasta aeroterma? Credeti ca merita cumparata?