In fiecare dimineata obisnuiesc sa beau o cafea pentru a fi in forma pe perioada zilei, de aceea am ales sa achizitionez un espressor, pentru ca nu mai aveam timp ca in fiecare dimineata sa prepar singura cafeaua.

Am fost la cel mai apropiat magazin de electrocasnice din zona si am cautat la standul cu espressoare unul de care sa-mi placa la aspect, dar si la pret. Sa fiu sincera, toate erau foarte frumoase, dar un espressor mi-a atras atentia. Acesta este un espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1402, avand un design dragut, simplu, asa cum imi doresc. L-am achizitonat la un pret de 225 lei, fiind la o mica reducere.

Pot sa spun ca este un espressor foarte bun, de calitate nemteasca, de care completeaza pozotiv aspectul bucatariei, facandu-i un loc anume langa sertarul cu pahare de cafea, pentru a ma misca mai bine dimineata, in lipsa de timp, atunci cand vreau sa prepar la espressor o cafea.

In acest espressor pot prepara o varietate de bauturi calde precum: cafea, caffe crema, espresso, ciocolata calda, latte macchiato si cappuccino, apasand doar un singur buton, ceea ce mi se pare super.

Bauturile sunt preparate in interiorul capsulei T-Disc, iar dupa fiecare ciclu, aparatul este curatat cu ajutorul aburilor.

Cand aparatul necesita alimentarea cu apa sau a decalcifierii, sunt oferite informatii pe afisajul LED-ului, o idee intuitiva.

Dispune de un suport pentru utilizarea paharelor inalte, avand un spatiu mai mult decat necesar. Capacitatea rezervorului de apa este de 0.7 litri.

Puterea acestui espressor este de 1300 W, cu diferite functii precum: autocuratare si decalcifiere, avand sistem anticalcar.

Dimensiunea espressor-ului este 251x169x310 mm, iar greutatea acestuia este de 2.2 kg. Lungimea cablului de alimentare este de aproape un metru, cel putin pentru mine este perfect.

Bucataria mea are un aspect mult mai modern alaturi de acest espressor, facandu-i si un loc anume, de aceea consider ca este foarte folositor, dar in acelasi timp schimba considerabil aspectul bucatariei.

Musafirii care vin la mine acasa, de cele mia multe ori ii primesc in bucatariei, unde avem si o masa destul de mare, facandu-mi complimente pozitive pentru ca mi-am cumparat acest espressor, cinstindu-i cu o cafea facuta de acesta.

Concluzia este ca daca va doriti un espressor bun, de o firma renumita, in cazul acesta fiind Bosch, acest espressor este cea mai buna alegere, iar raportul dintre pret si calitate este super ok.

Voi ce parere aveti de acest espressor?