Pentru ca tot incepe scoala m-am gandit sa cumpar niste pantaloni de care imi atrageau atentia inca de acum 2 luni, niste pantaloni simpli chino structurati.

Acesti pantaloni i-am cumparat de la brand-ul Zara la un pret de 150 lei, un pret foarte ok tinand cont de calitatea acestora, dar si aspectul, scotandu-l in evidenta pe cel care-I poarta, ceea ce mi se pare super.

Dupa parerea mea, acesti pantaloni sunt perfecti pentru a-i purta in perioada scolara, deoarece pe langa stilul elegant al acestora, profesorii vor fi mult mai incantati cu aceasta idee, gandindu-se ca elevul lor este unul serios care poarta haine lipsit de superficialitate.

Pantalonii acestia fac parte din categoria „skinny fit”, avand inchidere cu nasture si fermoar si buzunare laterale, dar si la spate, de care nu se pune problema sa se rupa sau lucruri negative de genul, calitatea facand diferenta.

Sincer sa fiu, chiar daca acesti pantaloni i-am cumparat cu motivul pentru a-i purta in perioada scolara, i-am purtat de cateva ori pana acum, iar cu toate acestea, pot sa spun ca imi stau foarte bine.

Pe langa ca imi stau excelent, acesti pantaloni sunt foarte comozi, nu ma strang, tinand cont ca nu sunt un tip gras, dar nici slab, de aceea consider ca cel putin pentru mine sunt perfecti.

Am mare grija sa nu-I murdaresc, pentru a-i avea intr-o stare noua la inceperea anului scolar, iar in acelasi timp vreau sa le prelungesc durata de folosinta prin ingrijirea acestora, deoarece sunt niste pantaloni favoriti, de care voiam sa-i cumpar inca de acum 2 luni, insa nu am avut toti banii nevoiti ca sa-i cumpar, dar sunt bucuros ca am facut rost de bani si i-am achizitionat, mai ales ca o sa-I port intr-o perioada cand tipurile aceste de pantaloni sunt cel mai protriviti de purtat.

In concluzie, sunt foarte multumit ca i-am achizitionat, pentru ca au un design excelent, dar si un material de calitate, de aceea va recomand sa-I achizitionati si sunt sigur ca nu veti fi dezamagiti, plus ca sunt si casual si ii puteti purta oriunde si oricand, scotandu-va in evidenta in fata cunostintelor sau a oamenilor care va inconjoara. Mi se pare foarte corect raportul dintre pret si calitate.

Voi ce parere aveti de acesti pantaloni?