Am avut niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi cumpar un ceas, tip mecanic, care sa iese in evidenta cu tinuta mea.

Au fost multe ceasuri mecanice de la multe brand-uri de care nu mi-au placut, ultima sansa sa gasesc ceva pe placut meu fiind la magazinul Fossil, asa am si facut, m-am dus la Mall-ul AFI Palace din Cotroceni, ulterior la magazinul Fossil. Acest magazin avea cand m-am dus o multime de ceasuri de tip smartwatch, sport etc, insa eu cautam un geas mecanic, pe gustul meu, si asa a fost. Am gasit un ceas mecanic, avand o carcasa din otel, care cotinea o lentila transparenta din cristal si un cadran de satin negru. Am intrebat-o pe vanzatoare daca pot sa-l probez pe mana si mi-a dat un raspuns pozitiv, da. L-am pus pe mana, imi statea excelent. Pretul era de 750 lei, avand un mic discount, de aceea am ales sa-l cumpar.

Ceasul face parte din brand-ul Fossil, din colectia Townsman. Este un ceas mecanic cu o carcasa si o curea din otel inoxidabil. Miscarea automata include un rotor incorporat care este alimentat de miscarea incheieturii mainii, fara baterie necesara. Daca ceasul „nu mai bate”, pur si simplu rotiti coroana in sensul acelor de ceasornic. Acest ceas il folosesc oriunde si oricand, in care pot spune ca se asorteaza cam cu orice haine pe care o port. Este compatibil cu toate curelele de 22 mm, de asemenea pentru acest design interschimbabil, verificati toate curelele de 22 mm, insa curelele de otel inoxidabil sunt extrem de durabile si pot dura durata de viata a ceasului, daca sunt intretinute corespunzator.

O caracteristica esentiala poate fi rezistenta la apa in cazurile in care ploua, purtarea in jurul chiuvetelor de uz casnic sau in timpul inotului in apa putin adanca, insa nu este recomandat pentru scufundari.

Specificatii:
- Dimensiunea carcasei: 4,4 cm
- Forma carcasei: rotunda
- Grosimea carcasei: 1,2 cm
- Material carcasa: otel inoxidabil
- Cadran: negru
- Functii: ora, minute, secunde
- Tip ceas: mecanic
- Material geam: cristal mineral
- Material curea: otel inoxidabil
- Incuietoare tip fluture
- Rezistent la apa: 5 ATM


Garantia acestui ceas este limitata, in care acopera materialele defecte sau de manopera pana la doi ani de la data achizitiei. Se va repara sau inlocui orice produs aflat in garantie. Puteti returna ceasul in 3 luni de la data achizitiei pentru o rambursare completa.

In concluzie, pot sa spun ca este un ceas exceptional, foarte elegant si in acelasi timp casual, de aceea de fiecare data il port, fiind foarte mandru de el. De asemenea, am grija de el pentru a-l tine mult mai multi ani intr-o stare buna, deoarece cred eu ca ma caracterizeaza si imi expune anumite trasaturi in societate, iar prietenii mei imi remarca de fiecare data acest ceas, spunand ca am cumparat un lucru bun, chiar la un pret bun, pentru ca ceasurile de la Fossil sunt mult mai scumpe, comparativ cu cat l-am cumparat eu pe acesta.

Voi ce parere aveti de acest ceas?