De fiecare data cand ma uit pe internet la site-uri cu accesorii pentru femei, nu uit niciodata sa comand ceva, insa nu din cauza ca dispun de multi bani, ci pentru faptul ca voi avea o stare de disconfort daca nu voi avea lucrul pe care mi-l doresc, asa cum s-a intamplat azi, m-am uitat din curiozitate ce accesorii au mai aparut pe un site frecventat de mine si am gasit un ceas si niste bratari de la brand-ul Daniel Klein, toate la pretul de 130 lei, avand o mica reducere, ceea ce motivat sa le cumpar.

Pot sa spun ca, atat ceasul cat si bratarile sunt foarte frumoase si am facut o alegere fabuloasa de a le cumpara, insa in special am vrut sa detin acel ceas, pentru ca imi place design-ul, avand principal caracteristica simplitatea, aceasta fiind si prin putinele trasaturi de caracter ale mele, pentru ca de multe ori nu vreau sa fiu in centru atentiei, dar, bineinteles, vreau sa arat bine.

Mecanismul acestui ceas este Quartz, avand functii precum orar si minutar, secundarul nefacand parte. Carcasa este rotunda, de culoare argintie, iar cadranul este albastru. Imi place faptul ca bratara/cureaua are culoarea maro si se asorteaza bine cu pielea. Dupa cum am citit, materialul geamului este din cristal mineral, iar cel al carcasei este din otel inoxidabil si aliaj, avand o dimensiune de 35x35 mm.

Sa fiu sincera, am foarte mare grija de acest ceas, in sensul ca am inteles ca trebuie evitata lovirea, zgarierea, contactul cu alcoolul, acetone, detergent, parfum sau suprafete abrasive.

In concluzie, ma declar super multumita de acest ceas, pentru ca functioneaza perfect si are un aspect placut, de aceea il port mai mereu, de asemenea, va recomand si voua, deoarece pretul mi se pare ok pentru orice buzunar.

Bineinteles, doresc sa stiu si opinia voastra cu referire la acest ceas.