Trebuie sa va spun ca zilele acestea am racit cumplit, nu mai puteam face absolut nimic, tuseam in continuu, aveam febra si aveam o senzatie de ameteala tot timpul. Am fost la medicul de familie si mi-a recomandat siropul Stodal, facandu-mi reteta pentru a beneficia de o mica reducere la farmacie, pretul fiind in jur de 20 lei.

In fiecare zi am luat cate 3 pana la 5 ori de lingurite de sirop si va spun sincer ca simptomele racelii se ameliorau, nu mai tuseam ca inainte, nu mai eram asa „fierbinte" la nivelul fruntii, iar ameteala disparea ca prin minune. Bineinteles, probabil au completat si alte tratamente impotriva racelii mele, precum supele calde pe care le mancam, ceaiurile zilnice si cateva pastile.

Dupa parerea mea, acest sirop isi merita pe deplin banii, deoarece are efecte pozitive asupra organsimului si actioneaza foarte bine asupra virusului, fara a avea reactii adverse, nu da stare de somnolenta sau de oboseala, putand fi utilizat si de persoanele care conduc autovehicule sau opereaza masini-unelte.

Acest medicament poate fi administrat tuturor tipurilor de persoane: adulti, copii, femei insarcinate, sugari, varstnici, deci nu se pune problema sa fie considerat un medicament problema pentru o anumita persoana, tinand cont ca este un sirop cu o compozitie bine aleasa.

Pe langa sirop, pentru a avea rezultate cat mai bune la indepartarea racelii, trebuie sa tinem cont si de anumiti factori precum:
- evitarea iritatiei tractului respirator prin expunere la fum, gaze si aer uscat sau prea rece
- odihna este foarte importanta pentru a ajuta corpul sa lupte cu boala, regenerand tesuturile corpului, dar trebuie sa tineti cont ca este nevoie sa va inveliti suficient si chiar purtand o caciulita pe cap noaptea
- pentru a preveni uscarea tractului respirator puteti folosi un dispozitiv de umidificare a aerului
- consumati multe fructe si legume care sunt usor de digerat si pline in substante nutritive

Revenind la subiectul principal, siropul, nu ma declar deloc nemultumit ca l-am cumparat, pentru ca a avut rezultate minunate la indepartarea racelii. Sunt sigur ca fara ajutorul acestui sirop eram si acum in starea de dinainte, unde nu puteam face absolut nimic avand o senzatie ce nu as mai vrea s-o mai traiesc.

Pot sa spun ca si acum iau cate 1-2 lingurite de sirop pe zi sau la doua zile doar pentru a stii ca am indepartat 100% raceala, insa perioada prin ca am trecut trebuie sa fie un semnal de alarma pentru a avea mult mai multa grija de mine in sezonul acesta de iarna .

In concluzie, ma declar super multumit de siropul Stodal, un medicament care actioneaza minunat asupra racelii, in special tusei, si dupa parerea mea, nu coasta mult.

Voi ce parere aveti de siropul Stodal?