Sa va povestesc o experienta in Albena. Cu ocazia mini vacantei de Sf. Maria ne-am decis impreuna cu familia sa mergem in Albena. Am ales aceasta statiune pentru plajele curate si aranjate si apa marii care este limpede, curata si cristalina de parca nu tot aceeasi mare ar fi ca in Romania.
Am cautat la agentii diverse oferte , nu am primit o gama larga deorece era intr-un timp foarte scurt asa ca am ales din cele 3 hoteluri pe care ni le-a dat agentia, Hotelul Orhidea. Oferta era cu all inclusive 3 nopti la un pret acceptabil.
Cand am ajuns la destinatie am dat de un hotel nu foarte bun dar relativ ok, camerele destul de spatioase , aer conditionat in camere , curatenie , destul de ok ca si aspect. Daca esti obisnuit cu stele din Romania care se acorda hotelelor acest hotel la noi in tara nu cred ca s-ar fii incadrat la categoria 3 stele, poate undeva la 2*. Am zis ca oricum nu am venit sa dormim ci sa ne distram.
Complexul Orhidea este format din doua corpuri A si B , iar intre ele fiind piscina si restaurantul. Dupa ce ne-am instalat in camere am mers la masa , fiind de pe drum copiilor le era foame. Am ajuns la restaurant sa vedem ce ne ofera la masa... hm... ca la orice all inclusive totul era la bufet suedez.
Dupa ce am dat o raita printre vitrinele cu mancare am constatat ca majoritatea erau tocanuri si evident multe salate. A fost putin cam dificil sa alegem ceva de mancare deoarece multe nu erau pe gustul nostru, dar pana la urma am reusit sa gasim un fel care sa le placa in special copiilor. O paranteza , all inclusive e cam praf in ochi. Una peste alta ne decidem sa mergem la plaja , la nisip , sa inotam in mare, copii fiind extrem de entuziasmati. Am constatat ca plaja hotelului era destul de departe, dar aveam la dispozitie un shutle-bus din 30 in 30 de minute , asta daca reuseai sa prinzi vreun loc , altfel o luai pe jos. Bineinteles am mers pe jos. Surpriza noastra cand am ajuns la plaja a fost ca, am dat de o plaja amenajata mai ceva ca la plajele " de fite" din Mamaia, un nisip foarte fin si curat , pur si simplu totul era perfect.
Ca o concluzie minivacanta a fost reusita , chiar daca mancarea nu a fost cine stie, pana la urma nimeni nu a murit de foame si nici nu ne-am imbolnavit.
As recomanda acest hotel in cazul in care va decideti tarziu sa mergeti intr-o vacanta si nu aveti alte optiuni , asa cum ni s-a intamplat noua.