De multe ori mi s-a intamplat sa am probleme cu masina in timpul mersului, insa in cele mai multe cazuri am avut ghinionul de a opri in zonele unde nu exista stalpi de lumina si pentru a vedea ce probleme are masina imi trebuia o lanterna, iar singura modalitate era sa aprind blitul de la telefon.

Recent m-am gandit sa-mi cumpar o lanterna profesionala, nu o lanterna simpla de proasta calitate care sa se strice in maximum o saptamana. Am mers la un fel de targ unde stiam ca voi gasi un stand de lucruri electronice, acolo fiind o multime de lanterne profesionale si bineinteles avand preturi ridicate. Am ales o lanterna cu un aspect placut, lunguiata, de marime medie. Pot sa spun ca am probat-o sa vad cum bate lumina si sincer am avut o reactie wow, adica felul cum lumina este la fel de puternic precum farurile de la masina. Pretul a fost de 165 lei si am fost de acord, platindu-i vanzatorului.

Dupa parere mea este o lanterna neexplicativ de buna pentru a o folosi in bezna, deoarece schimba in totalitate situatia, vad perfect cu ajutorul ei, are o lumina alba, stralucitoare, si nu ma deranjeaza in niciun fel la ochi.

Aceasta lanterna este de la brand-ul Nitecore, modelul MT2A, cu material din aluminiu, culoarea fiind neagra, iar design-ul lanternei mi se pare chiar impresionant.

Puterea lanternei este de 345 Lumeni, fasciculul de lumina batand pana la 152 metri. Autonomia poate tine aproximativ 50 ore si se alimenteaza cu 2 baterii AA. Ceea ce nu mi se pare ok la aceasta lanterna este ca nu se poate incarca la curent, insa suporta acumulatori.

Am avut curiozitatea sa stiu ce lungime are aceasta lanterna si am masurat-o cu ajutorul unui subler, iar lungimea e de 15,5 cm si diametrul in jur de 2 cm.

Lanterna se poate folosi in numeroare activitati precum: camping, hiking, industrial, pescuit sau uz general, insa motivul meu principal de a o achizitiona a fost de a avea o lanterna de genul acesta cand merg cu masina, pentru a vedea mult mai bine problemele pe care le intampin la masina, dar de asemenea o folosesc si in alte activitati.

Un mod al lanternei care imi place foarte mult este cel de semnalizare, facand anumite flash-uri, doar apasand pe butonul din coada lanternei. Pe langa asta, lanterna beneficiaza de modul Turbo, dar intorcand capul spre dreapta poti sa alegi cat de luminos sa fie fasciculul, iar pentru a reveni la modul Turbo se intoarce capul lanternei spre stanga. Tin sa mentionez ca dupa 3 minute de functionare a modului Turbo luminozitatea se reduce pentru a preveni supra incalzirea.

In concluzie, sunt foarte multumit de aceasta lanterna, o folosesc cu mare drag, atat cu rolul de a o avea in masina noaptea pentru a verifica anumite lucruri, cat si in alte activitati. De asemenea, va recomand si voua lanterna, deoarece isi merita banii.

Voi ce parere aveti de aceasta lanterna?