Ieri mi-am achizitionat o cafetiera pentru ca n-am mai suportat ca in fiecare dimineata sa ma trezesc si sa pierd timp cu aprinderea aragazului si sa prepar cafeaua la ibric.

Pe aceasta cafetiera (Heinner Savory HCM-1100D) am platit 100 lei, la o mica reducere, iar prima impresie a fost super, pentru ca are un aspect placut, plus ca se asorteaza bine in bucataria mea, de aceea am si ales-o.

I-am gasit locul perfect in bucatarie, am pus-o in functiune, iar dupa parerea mea, aceasta cafetiera isi merita banii, deoarece cafeaua iese buna si aromata, timpul de preparare este destul de repede, timer-ul merge perfect cand programati la o anumita ora, plus ca e usor de programat. Acest aparat e destul de silentios, deci nu trebuie sa va faceti griji ca vecinii vostri o sa aiba o neliniste in timpul functionarii aparatului.

Puterea cafetierei este de 900 W, iar capacitatea rezervorului de apa este de 1,5 L. Acest aparat are in dotare si plita incalzita ce a mentine cafeaua calda la o durata maxima de 40 minute. Aparatul vine si cu o multime de functii precum: sistem anti-picurare, timer, dar si oprire automata.

Culoarea cafetierei este neagra, materialele sunt de calitate si rezistente. In partea din fata a cafetierei se afla un Display LCD ceea ce va ajuta sa intelegeti mai bine in timpul programarii aparatului. Aparatul vine, de asemenea, cu acea cana de sticla prezenta si in poze.

Pana acum ma declar foarte multumit de aceasta cafetiera, deci nu am pareri contra pentru ca nu am avut surprize neplacute si sper sa nu am, mai ales ca in fiecare dimineata sunt nevoit sa beau o cafea pentru a avea energie pe parcursul zilei, pentru ca lucrez din greu cateva ore si nu am de ales.

De asemenea, cu aceasta cafetiera imi e mult mai usor sa servesc oaspetii, pentru ca dureaza mult mai putin prepararea cafelei, decat as prepara-o la ibric pe aragaz.

In concluzie, va recomand cu incredere aceasta cafetiera deoarece isi merita banii si consider ca nu e asa scumpa, iar pretul este in raport cu calitatea.

Voi ce parere aveti de aceasta cafetiera?