De fiecare data m-am plans in bucatarie ca nu am o hota deasupra de aragaz pentru a atrage aburul, deoarece se creeaza condens, iar cu ajutorul unei hote totul ar fi mult mai bine, de aceea am cautat pe internet o hota care sa se incadreze in pret-calitate si am gasit o hota traditional de la brand-ul Star-Light, modelul HA-260BL care costa doar 180 lei, am fost de acord si am comandat-o. A venit acasa in maxim o saptamana si cu ajutorul sotului meu am inceput s-o montam. Prima data ne-a fost putin greu, deoarece nu am stiut la ce distanta s-o montam fata de aragaz, dar ne-am uitat in manualul de instructiuni si am vazut ca trebuie sa fie o distanta de 60-75 cm. In final am reusit s-o montam si am fost super bucurosi de rezultat.

Pot sa spun ca hota arata nemaipomenit de bine in bucatarie, in sensul ca-i da bucatariei un aspect si un design mai modern, ceea ce ma incanta, mai ales ca hota este de culoare neagra si se asorteaza cu aragazul, acesta avand aceeasi culoare.

Dupa parerea mea, este tot ceea ce am nevoie cand vine vorba de absorbtia aburilor pentru a nu mai fi condens, deoarece sistemul de extractive atrage aburul in interior cu ajutorul unui motor eficient ce retine particulele in fltre de aluminiu, apoi elimina mirosurile. Hota dispune de 2 filtre din aluminiu, fiind usor de detasabile se se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. In partea de jos a hotei se afla un LED de 2.5W ce ma ajuta foarte mult, oferindu-mi iluminarea necesara in timp ce gatesc.

Dimensiunile acestei hote sunt 15 x 60 x 50 cm, controlul este mechanic, are un consum anual de energie de 101 kWh la o putere de 102.5 W, iar numarul de trepte de reglare a vitezei de aborbtie este de 3.

In concluzie, ma declar super multumita de aceasta hota, deoarece este o schimbare in bine in bucataria mea. Cu ajutorul acestei hote, condensul nu-si mai face prezenta, de aceea va recomand si voua s-o cumparati daca ati avut probleme de genul acesta, pentru ca sunt sigura ca nu veti fi dezamagiti, iar pretul mi se pare foarte accesibil, tinand cont de calitatea ei.

Voi ce parere aveti dea ceasta hota? Merita achizitionata sau nu?