Cu 2 zile in urma am fost impreuna cu un prieten de familie la festivalul Untold, de la Cluj-Napoca, insa dupa cum stiti petrecerea tine toata noaptea, de aceea am ales sa stam in Cluj-Napoca si a doua noapte doar ca sa ne odihnim, ca sa nu avem probleme pe parcursul deplasarii acasa.

Noi vorbisem ca putem dormi si in masina, dar ne era un pic aiurea, in ciuda odihnei neconfortabile dar si pentru ca mai treceau oameni noaptea de la festival sau dimineata si poate ne faceau poze in timpul somnului, asa ca am ales sa dam fiecare niste bani si sa ne cazam la un hotel, preturile fiind un pic mai scumpe pentru ca majoritatea camerelor erau ocupate. Insa am gasit un hotel (Hotelul Olimp), de asemenea, pe internet, la un pret de 250 lei cu multe facilitati si dotari. Am sunat, ne-a raspuns o doamna, ne-a dat majoritatea informatiilor si am intrebat-o daca putem sta de dimineata cand am sunat-o pana in dimineata urmatoare, pentru ca eram foarte obositi si ne-a dat un raspuns pozitiv, da. Am fost foarte bucurosi dar in acelasi timp foarte extenuati, asa ca ne-am deplasat cu masina la acest hotel, cu ajutorul unui GPS. Am ajuns, ne-a prezentat camera, foarte spatioasa si curata, avand doua paturi, cam tot ce ne trebuia, am platit si sincer dupa toate acestea ne-am simtit foarte bine, ne-am odihnit si sincer a meritat ca am dormit la hotel pentru a fi in forma cu ochii limpezi in drum spre casa.

Hotelul Olimp se afla in cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, la mai putin de 10 minute de mers cu masina de centrul orasului, si ofera camere si suite cu aer conditionat si acces gratuit la internet Wifi, precum si un restaurant cu terasa frumoasa in aer liber.

Toate camerele si suitele au minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toateleta gratuite.

Puteti beneficia de parcare gratuita, asa cum am benefiaciat noi, la doar 30 de metri de hotel langa o statie de taxi. In apropiere se afla un centru comercial, gradina botanica si o serie de clinici medicale.

In acest hotel se vorbesc 3 limbi: romana, italiana si engleza.

Cele mai aproaiate puncte de atractie sunt:
Observatorul Astronomic – 0,4 km
Simgma Shopping Center – 0,7 km
Sigma Business Center – 0,8 km
Gradina Botanica din Cluj – 0,9 km
Spitalul Clinic Judetean din Cluj – 0,9 km
Parcul Narciselor – 1,2 km
Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu – 1,3 km
Fabrica de Bere Ursus – 1,4 km
Platinia Cluj – 1,4 km
Universitatea Babes-Bolyai – 1,5 km

Cele mai populare puncte de atractie sunt:
Muzeul Etnografic al Transilvaniei – 1,6 km
Casino Parcul Central – 1,6 km
Statuia lui Matei Corvin – 1,7 km
Cluj Arena – 1,7 km
Biserica Sfantul Mihail din Cluj – 1,7 km
Catedrala Schimbarea la Fata – 1,7 km
Muzeul de Arta din Cluj-Napoca – 1,8 km
Palatul banffy – 1,8 km
Amera Tower – 1,8 km
Feleacu Ski Resort – 5,9 km

Aeroporturi:
Aeroportul International Cluj-Napoca - 8,4 km
Aeroportul International Transilvania, Tragu Mures – 71,4 km

Ce parere aveti de acest hotel?