In trecere azi printr-un supermarket, am vazut la un stand de articole de bucatarie un set de 4 tocatoare colorate, care mi-a dat de gandit ca totusi tocatorul pe care-l aveam din lemn nu mai era asa stabil si nu prea ma mai putea ajuta, asa ca am ales sa cumpar acest set, pretul fiind de 150 lei, insa nu mi se pare asa mult, tinand cont ca a avut un mic discount.

Le-am testat si dupa parerea mea, aceste tocatoare sunt mai mult decat utile in bucatarie, pentru ca setul cuprinde: tocator de carne cruda, tocator de peste, tocator pentru legume si fructe si tocator pentru preparate lichide, scopul fiind prevenirea amestecarii aromelor diferitelor preparate sau ingrediente in momentul taietii. Am vazut ca fiecare tocator are indicate grupa pentru care este destinat printr-o pictograma amplasata pe una din laturi.

Pot sa spun ca acum toc fiecare ingredient pe categoria acestuia de tocator, si sa fiu sincera, chiar am facut o alegere excelenta de a cumpara setul, plus ca tocatoarele sunt dintr-un plastic foarte rezistent si previn alunecarea. Se pot folosi cele 2 fete ale fiecarui tocator.

Dupa ce le folosesc, le curat foarte usor, sau chiar le pot spala in masina de spalat vase, iar dupa aceea le las putin sa se usuce si le pun inapoi in suportul pentru depozitare.

Pe langa toate acestea, am realizat ca suportul se asorteaza foarte bine in bucatarie, avand un design bine conceput, semanand foarte mult cu o mapa. Imi place mult ca totusi fiecare tocator are cate o culoare diferita (verde, alb, albastru si verde), iar in acelasi timp m-am invatat foarte usor sa recunosc fiecare categorie de tocator dupa culoare.

In concluzie, sunt foarte multumita ca am cumparat acest set a cate 4 tocatoare, care ma ajuta foarte mult in bucatarie, de aceea va recomand si voua sa le incercati.

Voi ce parere aveti de acest set de tocatoare?