Am avut nevoie maxima de a cumpara un blender pentru ca celalalt mi s-a stricat si nu mai puteam sa fac sucuri naturale acasa, ceea ce consumam in fiecare zi, pentru ca acele sucuri erau foarte sanatoase si gustoase.

De aceea, m-am gandit sa cumpar un blender, de care sa fie de calitate si sa nu se strice mult timp de acum inainte, la un pret acceptabil, insa de obicei, aceste blendere nu costa exagerat de mult.

Am mers la un magazin de electrocasnice, ulterior am cautat standul de blendere, toate aveau un aspect frumos, insa unul dintre ele mi-a atras atentia, in sens pozitiv, fiind pe gustul meu, de aceea l-am si cumparat, pretul fiind de 200 lei, ceea ce mi se pare ok.

Acasa l-am pus in functiune, gasindu-i un loc anume in bucatarie si, dupa parerea mea, este blender-ul ideal pentru o bucatarie, avand un design exceptional, intr-un stil anume.

Blender-ul este Heinnes Master Collection HBL-1000XMC cu o putere de 1000 W, capacitatea de 1,5. Dispune de 5 trepte de viteza, functie Turbo/Pulse, sitem anti-alunecare si panou electronic de control.

Acest blender marunteste excelent si in acelasi timp poate zdrobi gheata, deoarece are un cutit detasabil din otel inoxidabil, cu o forma optim gandita pentru taiere.

Materialul bol-ului este din sticla, iar lama din inox. Dispunde de sistem de siguranta. Culoarea blender-ului meu este argintie, insa se poate cumpara si culoarea negru

Pana acum am o parere foarte buna de acest blender, de care nu m-a dezamagit deloc, de aceea sunt si foarte multumit de achizitia facuta, in sensul ca isi merita toti banii.

Doar cand ma uit la acest blender mi se face pofta de a bea un suc natural, uitand de cele din comert, pentru ca nu sunt la fel de sanatoase, dar si stiu ce cantitati folosesc pentru prepararea sucului.

Cunostintele mele sunt foarte incantate de noua achizitie, pentru ca imi stiau aspectul bucatariei si au revazut-o cu inca ceva de o completa, laudand in acelasi timp blender-ul pentru ca are un design frumos.

In concluzie daca doriti sa cumparati un blender cu un aspect placut gusturilor dumneavoastra, dar si la un pret excelent, eu va recomand acest blender, pentru ca eu nu ma declar dezamagit in niciun caz de cand l-am cumparat si consider ca raportul dintre pret-calitate coincid. Pretul nu mi se pare mult pentru un blender asa de bun, precum acesta.

Voi ce parere aveti de acest blender?