Am avut mare nevoie de a cumpara o pereche de pantofi de dama cu toc pentru un eveniment important din viata mea, mai exact nunta surorii mele care este mai mare ca mine cu 3 ani.

Am cautat diferite modele de pantofi pentru a se asorta cu rochia mea, pentru ca pe aceasta o aveam, insa pantofii nu, insa niciun pantof nu era pe gustul meu, dar in acelasi timp mi se parea ca nu se asorteaza asa de bine cu rochia.

Pe internet a fost o pereche de pantofi de care imi placeau, dar cu sinceritate, nu le-am mai cumparat pentru ca nu prea am incredere in comandarea lucrurilor online, plus ca trebuia sa platesc si transportul, ceea ce nu era deloc ok.

Cu o zi dupa am mers la un magazin de dame si am cautat cat am cautat la raionul de pantofi, insa doar o pereche a fost pe placul meu si ghici ce, chiar se asortau cu rochia mea, tocul pantofilor fiind de 8 cm, ceea ce era foarte ok pentru inaltimea mea. I-am cumparat, pretul fiind de 200 lei, din punctul meu de vedere destul de ieftini ca pret-calitate, in comparatie cu alte modele de pantofi care sunt mult mai scumpi, dar calitatea lor este tot la fel.

Acest model de pantofi, mai exact pantofii cu toc de dama de la AVANCE ii consider foarte buni pentru un eveniment important, precum al meu, ceilalti din familia mea, in special sotul meu, au fost foarte bucurosi de aceasta „achizitie” la un pret foarte bun.

Eleganta acestor pantofi iasa in evidenta, mai ales daca aveti o rochie frumoasa care se asorteaza, o sa fiti in orice moment cu zambetul pe buze pentru ca o sa stiti tot timpul ca aratati splendid.

Materilul din exterior este textil de o culoare lila, cea mai buna alegere a unei doamne sau a unei domnisoare care vrea sa fie in ochii lumii, de asemenea in sens pozitiv.

In partea de sus a pantofului, in locul unde se afla degetele de la picior, se prezinta, ca sa zic asa, un ornament, in forma de floare, care completeaza pantoful.

Consider ca doar ceea ce imi displace la acesti pantofi este ca mi se par un pic mai grei fata de alti pantofi, insa nu trebuie luat chiar ca un argument contra, pentru ca asta e doar parerea mea.

La nunta m-am simtit foarte bine in ei, am putut sa calc corect cu acele tocuri, deci nu a fost nici-o problema, ba din contra am si dansat putin cu ei. Lumea, in special cei cunoscuti mi-au laudat acesti pantofi, in sensul ca imi stau excelent si se asorteaza foarte bine cu rochia mea.

Acesti pantofi chiar nu vreau sa-i stric sau sa-i murdaresc, deoarece vreau sa ii am pe o perioada indelungata, pentru ca sunt foarte multumita de ei, de aceea am si un loc separat pentru ei in garderoba mea.

Voi ce parere aveti de aceti pantofi? Ar putea exista in garderoba dumneavoastra?