Recent mi-am mai cumparat o pereche de ghete, motivul principal fiind pretul foarte ieftin, dupa parerea mea, mai exact 75 lei, avand un aspect si un design excelent si facuti din material de calitate.

Aceste ghete sunt de la brand-ul Carerra, i-am cumparat de la un magazine cu articole de incaltaminte, marimea 43 si pot spune ca ma simt confortabil in ele, sunt destul de usoare si ma deplasez pe drumuri lungi fara a avea dureri de picioare, ceea ce ma incanta, tinand cont ca pretul este relativ foarte mic pentru niste ghete.

Dupa parerea mea, aspectul este foarte fain, avand un design bine gandit, deoarece arata precum niste adidasi, ceea ce ma face probabil sa-i port si la primavara, mai ales ca fac parte din stilul casual.

Interiorul ghetelor este confectionat din material textil, exteriorul din piele ecologica premium, iar talpa din cauciuc de tip antiderapanta. Varful este rotunjit iar sistemul de inchidere este prin siret.

Ii port foarte des in ultimul timp, se asorteaza foarte bine cu restul imbracamintei, cel putin asa zic prietenii mei, dar totusi stiu asta, pentru ca am grija de fiecare data cand ies, sa ma uit in oglinda si sa vad anumite „defecte” la tinuta, deoarece urmaresc si eu oarecum moda si vreau sa nu raman in urma.

Sa fiu sincer, chiar daca este o temperatura cu grade negative, cu ajutorul acestor ghete nu mi-e frig absolute deloc la picioare si va mai zic ceva, am observant ca nu intra apa, deci sunt niste ghete protectoare atat pentru inghet, cat si pentru apa.

Imi plac foarte mult ca au numele brand-ului Carrera pe partea exterioara a ghetelor si arata bine, ochiul uman evidintiind asta, ulterior avand o reactive pozitiva. Aproape toti colegii de la scoala s-au uitat insistent la ghetele mele si stiu ca le-au placut, pentru ca m-au si intrebat de unde i-am cumparat, ce-mi da de gandit ca si ei ar vrea sa-I cumpere.

In concluzie, sunt multumit la maximum de aceste ghete, care fac parte din stilul casual si bineinteles ii voi purta si la primavara pentru ca arata ca niste adidasi. De asemenea, va recomand si voua sa-I cumparati, pentru ca pretul de 75 lei mi se pare accesibil pentru orice buzunar si este in raport cu calitatea.

Voi ce parere aveti de aceste ghete?