Ca tot a venit iarna si in acelasi timp zapada, m-am gandit sa-mi cumpar niste ghete, pentru ca cele vechi au ramas mici, plus ca am avut si niste bani pusi deoparte, de aceea am dat fuga pana la cel mai apropiat magazin de incaltaminte, am mers la standul cu ghete si am gasit un model de ghete foarte frumosi (Bridgeport P719411) de la brand-ul Caterpillar. Am ales sa probesc marimea 43 si imi stateau perfect, plus ca grosimea talpii de 3 cm ma face putin mai inalt ceea ce-mi place, atat mie, cat si fetelor. Ulterior i-am cumparat, pretul fiind de 350 lei, avand si o mica reducere.

Pot sa spun, ca sunt foarte multumit de achizitia facuta, pentru ca sunt foarte confortabili, ghetele le port adeseori cand ies pe afara si petrec mult timp cu ei, adica ma plimb foarte mult, fara sa ma doara picioarele.

Dupa parerea mea, aceste ghete sunt foarte ideale pentru acest sezon de iarna cu temperaturi negative, insa eu ma simt excelent in ele, pot sa spun ca nu mi-e frig la picioare, deoarece sunt facuti din materiale de foarte buna calitate, atat in exterior din piele, cat si in interior din materiale care tin caldura si dau un confort foarte bun piciorului, plus ca sunt foarte bine captusiti.

Modelul ghetelor pe care le-am cumparat au o culoare maronie, ceea ce le da un aspect placut, asortandu-se foarte bine cu aproape orice haina. Trebuie sa mai spun ca trebuie sa am grija de a nu le murdari pentru ca au o culoare deschisa si orice pata ar putea ramane implantata, pana cand le curat.

Sireturile sunt din material cu un aspect foarte fain si raman intacte chiar daca le folositi sau le strangeti peste masura, acestea deobicei le curat la 1-2 saptamani.

Prietenii mei au avut o reactie pozitiva asupra ghetelor mele, mi-au spus ca-mi sta excelent cu ele si m-au intrebat de unde pot sa cumpere pentru ca le plac foarte mult, eu fiind foarte bucuros de laudele primite le-am spus de unde mi le-am cumparat si la ce pret.

In concluzie, ma declar multumit de achizitia facuta, nu sunt deloc dezamagit, pentru ca aceste ghete isi merita banii si sunt in raport cu calitatea. De aceea, va recomand si voua aceste ghete, sunt convins ca veti fi multumiti si astept cate o impresie de la fiecare in partea de jos a paginii.

Voi ce parere aveti de aceste ghete?