Dupa parerea mea, Paltinis este ceamai frumoasa statiune pe care am vizitat-o, am stat 2 zile pentru a schia si cu siguranta voi reveni, mai ales ca am avut cazare la o pensiune pe care n-o voi uita foarte mult timp, pentru ca m-am simtit excelent.

Cum am mai spus am petrecut 2 zile pentru a schia la partia Arena Platos, la 300 de metrii de Pensiunea Victoria, unde m-am cazat pentru 2 nopti. Initial voiam sa stau decat o noapte intre cele 2 zile de schiat, insa obosisem foarte mult a doua zi si am mai stat o noapte. Am platit pentru cele 2 nopti aproximativ 400 lei in total la aceasta pensiune, insa nu sunt deloc dezamagit ca am platit suma aceasta, deoarece acestea sunt preturile, din contra, consider ca am platit o suma modesta, tinand cont ca toate pensiunile si hotelurile din zona erau pline de turisti, asta insemnand sa creasca si preturile.

Camera care o aveam rezervata avea balcon cu vedere spre munte, bucuria mea, deoarece dimineata beam cate o ceasca de cafea, iar in acelasi timp admiram peisajul de munte, un peisaj ca dintr-o poveste. Camera era dotata cu televizor si dispunea de baie private cu dus.

Am beneficiat gratuit de internet wireless, avand o calitate foarte buna in toata pensiunea, zic asta pentru ca am realizat ca aveam full liniute in partea de sus a telefonului, atat in camera, cat si in restaurantul pensiunii, acolo unde mancarea, pot sa spun, era un pic slabuta, dar era la un pret foarte bun.

Angajatii pensiunii au fost foarte amabili si m-au ajutat oricand am avut nevoie, acestia fiind foarte comunicativi si deschisi despre un subiect anume. Am inteles ca la nevoie sunt capabili sa vorbeasca atat engleza, cat si germana.

In concluzie, ma bucur ca am fost cazat la aceasta pensiune, care ofera servicii exceptionale la un pret foarte bun si cu siguranta voi reveni, de aceea va recomand si voua daca aveti vreun drum in statiunea Paltinis, pentru ca merita.

Astept o opinie de la voi despre Pensiunea Victoria, in cazul in care ati fost cazati la aceasta.