Recent am fost cu sotul meu prin zona municipiului Sighetu Marmatiei unde a trebuit sa ne intalnim cu cineva, insa timpul ramas l-am folosit pentru a vizita locurile frumoase din zona, iar mai tarziu sa ne cazam undeva.

Dupa toate cele petrecute in perioada zilei, am auzit ca este o pensiune cu multe dotari si facilitati chiar in drum spre casa, insa pana acasa sunt multi km si ne-am propus sa dormim o noapte la pensiunea aceea.

Am ajuns la acea pensiune (Pensiunea Marinela), iar prima impresie a fost una placuta, in sensul ca totul era aranjat si la locul lui, iar personalul foarte amabil cu un zambet deschis, ne-au intrebat cu ce ne pot ajuta, spunandu-le ca avem nevoie sa ne cazam pentru o noapte. In timpul acesta, ei ne-au indrumat spre un fel de receptie, acolo unde era o fata draguta, spunandu-i de ce avem nevoie, aceasta ne-a recomandat o camera incapatoare cu pat dublu la pretul de 125 lei, noi fiind super de acord am facut aceasta rezervare si cei din personal ne-au indrumat mai departe la acea camera, ajutandu-ne sa caram si bagajele. Camera era la etaj, avand o frumoasa priveliste de pe balcon spre curte, dar si spre drum.

Pot sa spun ca acea camera era foarte incapatoare, curata, dar si moderna, avand baie proprie cu articole de toaleta gratuite. Patul era foarte confortabil, avand parte in camera si de televizor, ecranul fiind plat, cu programe prin cablu.

Am mancat in zona comuna de luat masa, dotata cu aer conditionat si cu acces la frigiderul comun.

Aceasta pensiune este situata intr-o zona linistita pe malul raului Isa, la 5 km de Sighetul Marmatiei, iar cand am fost noi cazati nu prea era multa lume, ceea ce ni s-a parut superb, pentru ca ne permiteam sa vorbim mai tare si sa ne simtim ca la noi acasa.

Pensiunea are o gradina cu facilitati de gratar, un loc de joaca pentru copii, parcare gratuita si internet wireless de o calitate foarte buna, pentru ca l-am testat eu, dar si sotul meu, uitandu-ne la videoclipuri pe YouTube, acestea incarcandu-se foarte repede la o calitate excelenta.

Proprietatea asigura servicii de inchiriere auto, iar cea mai apropiat mijloc de transport este cu autobuzul, statia fiind la doar 600 metri. Gara din Sighetul Marmatiei se afla la mai putin de 6 km.

Cei din personal sunt capabili sa vorbeasca 2 limbi, adica romana si engleza, ceea ce mi se pare interesant.

In acea noapte, eu si sotul meu, ne-am simtit foarte bine, am avut toate conditiile, tinand cont ca este o pensiune, iar personalul ne-a dat o mana de ajutor de fiecare data cand am avut nevoie, vorbind foarte frumos, avand un zambet deschis, ceea ce ne-au facut ziua mult mai pozitiva.

Voi ce parere aveti de acest hotel?