Cu cateva zile in urma am mers impreuna cu sotia mea la Sighisoara pentru a vizita, deoarece nu am fost niciodata in acest municipiu al judetului Mures, mai ales ca ne-au recomandat niste apropiati.

De aceea am pornit calatoria spre municipiul Sighisoara, bineinteles cu masina noastra, deoarece consideram ca e cel mai convenabil mijloc de transport pe o ruta asa mare, tinand cont ca noi suntem din Iasi.

Am ajuns in municipiul Sighisoara si am avut suficient timp pentru a ne plimba si a vizita principalele obiective turistice, insa seara am dorit sa ne cazam pentru o noapte pentru ca eram foarte obositi. Am gasit o pensiune (Casa cu Cerdac) prin apropiere noastra care arata chiar din exterior foarte bine, de aceea am intrat inauntru intrebandu-ne o fata draguta cu ce ne poate ajuta. I-am zis ca dorim o camera cu pat dublu pentru acea noapte, primind un raspuns pozitiv ca au o camera asa cum ne dorim la un pret de 184 lei, ulterior am fost de acord si am rezervat acea camera. Ne-a prezentat camera, iar prima impresie a fost una minunata, in sensul ca ne-am bucurat foarte mult de aspectul acesteia, fiind o camera foarte incapatoare si curata.

Dupa parere mea, aceasta pensiune „Casa cu Cerdac” este mai mult decat perfecta pentru cazarea unui cuplu, pentru o zi sau chiar mai multe, nu se compara cu dormitorul de acasa, mai ales cand te gandesti ca dormi in frumosul municipiu Sighisoara cu peisaje minunate si cu un stil al caselor specific.

Camerele au podea cu parchet, TV prin cablu si baie privata cu dus, articolele de toaleta fiind gratuite.

In spatiul comun, eu si sotia mea am beneficiat de o cafea si un ceai gratuit, facute asa cum ne place noua.

Ca mijloace de transport de la aceasta pensiune se afla in apropiere la circa 50 m distanta o statie de autobuz. Gara se afla la 800 m, ceea ce-i ajuta pe oaspeti sa se deplaseze mult mai usor. Cetatea se afla la aproximativ 700 m de aceasta pensiune.

In cazul oaspetilor straini acestia pot comunica cu cei din personalul pensiunii care sunt capabili sa vorbeasca in 4 limbi, cu exceptia limbii romane: maghiara, spaniola, engleza si germana.

Pot sa spun, dar si sotia mea ca ne-am simtit excelent la aceasta pensiune, mult mai bine ca acasa, intr-o camera foarte aranjata si curata, cu paturi comode, ceea ce ne-a data de gandit la o eventuala revenire la aceeasi pensiune.

In concluzie, va recomandam cu mare drag pensiunea „Casa cu Cerdac”, deoarece aveti de beneficiat foarte mult, aceasta pensiune are o multime de dotari si facilitati, iar raportul dintre pret si calitate este foarte ok.

Voi ce parere aveti de aceasta pensiune?