Febra sarbatorilor de iarna mereu ne aduce in prim plan bradul de Craciun. In ultimii 3 ani am avut un brad artificial de care nu as putea sa spun ca nu am fost multumita, dar totusi dupa 3 ani, cateva cazaturi si loc de joaca pentru pisici a venit timpul schimbarii.

Astfel am cautat pe internet un brad de Craciun perfect pentru familia mea. L-am urmarit pe marile site-uri si in mai toate promotiile, inclusiv de Black Friday. Am vazut cativa care mi-au placut, dar pretul era cam mare dupa parerea mea. Am crezut ca nu il voi gasi pana intr-o zi cand am intrat pe un site pe care nu l-am mai vizitat pana atunci, respectiv bradutulieftin.ro. L-am vazut si gata, asta era! Era perfect ca si marime, densitate si pret - https://bradutulieftin.ro/produs/brad-artificial-stralucitor/.

Cum stim ca in aceasta perioada stocurile sunt mai limitate am sunat la reprezentantii site-ului sa intreb detalii. Am descoperit la capatul telefonului niste oameni deosebiti si amabili care mi-au oferit toate informatiile de care aveam nevoie, fara sa simt ca vor sa imi "bage" marfa pe gat. Mi-au trimis inclusiv poze cu bradul din depozitul lor sa fiu convinsa ca este exact ceea ce doream. Nu am mai stat pe ganduri si l-am comandat pe cel mai mare, direct de pe site in cativa pasi foarte usori. De regula cand comand de pe internet aleg plata ramburs, ca si in acest caz, pentru a nu avea surprize neplacute. In 2 zile de la comanda, bradul mult dorit si asteptat era la mine in casa.

Bineinteles ca piticii nu au mai avut rabdare si au inceput despachetarea pachetului si asamblarea bradului de Craciun. Asamblarea a mers foarte repede, materialele foarte bune si de calitate, iar aspectul final a fost identic cu ceea ce am comandat. Normal apoi a inceput asezarea podoabelor. Am lasat cateva poze sa vedeti cum a fost si as dori sa precizez ca acest articol nu este unul comandat sau platit in vreun fel.

Recomand cu incredere si doresc le multumesc celor de la BradutulIeftin.ro!

Site: https://bradutulieftin.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/bradutulieftin

Sarbatori Fericite!
Care a fost experienta voastra cu bradul de Craciun?