Vin sarbatorile de iarna si cu totii ne dorim sa ne decoram casele cu lucruri care simbolizeaza Craciunul si pe langa acestea dorim sa le completam cu luminite pentru a da mult mai multa „culoare” si la propriu, dar si la figurat, de aceea eu deja mi-am facut cateva planuri cu referire la ornamente si decoratii de Craciun, plus ca acum cateva zile am vazut intr-un bazar un laser tip Star Shower care puteti sa-l puneti in casa sau chiar in exteriorul casei pentru a o lumina, creand o fabuloasa imagine de basm prin efectul de stelute care se misca in toate partile. M-am gandit putin mai mult si in final am cumparat laserul, pretul fiind de 200 lei.

Dupa parerea mea, este o alegere exceptionala de a cumpara acest laser Star Shower, nu mai este nevoie de instalatii exterioare, deoarece acest proiector de tip laser va face in asa fel ca orice casa sa fie luminata in profunzime, insa doar cu ajutorul a doua culori: rosu si verde, cu control la distanta de 230V.

Ceea ce mi se pare interesant este ca acest laser il puteti seta cu ajutorul telecomandei, cu functii precum asa numitul „timer” care va ajuta sa sincronizati laserul in asa fel sa lumine prentru o anumita perioada de timp.

Chiar din zilele acestea am pus acest laser sa-mi lumineze casa, il fixez deobicei in pamant, nu am nevoie de anumite suporturi sau sa-l leg de ceva, insa cand o sa vina zapada si o sa fie stratul de cativa cm, il voi fixa mult mai usor, dar exista riscul ca zapada sa se topeasca, ulterior laserul sa pice. Carcasa este dintr-un material de foarte buna calitate pentru o rezistenta la apa si praf.

Specificatiile sunt urmatoarele:
- Material: metal galvanizat
- Putere: Cablu de alimentare lung aprox. 4.85m
- Putere maxima: 30w
- Tensiune: 230 V
- Grad ridicat deprotectie IP65
- Unghi reglabil
- 8 efecte de lumini
- Culori laser: rosu si verde
- Suprafata maxima de acoperire cu laser 20m x 20m = 400 mp
- Temperatura de lucru: de la -20° C la 40° C
- Telecomanda inclusa

Acest proiector de tip laser este capabil sa lumineze orice doriti sa puneti in evidenta cu ajutorul zecilor de raze laser puternice si vizibile puteti lumina casa in totalitate, de exemplu eu sunt foarte multumit, imi lumineaza atat casa, cat si copaceii din apropiere.

Consider ca este mult mai indicat acest laser Star Shower, in comparatie cu diferite instalatii exterioare, pentru ca proiectorul de tip laser se monteaza foarte usor, lumineaza casa dumneavoastra in profunzime si in acelasi timp economisiti bani la factura de curent electric.

In concluzie, eu sunt foarte multumit de achizitia facuta, nu am niciun argument contra acestui proiector de tip laser Star Shower, isi face bine treaba si, de asemenea, isi merita banii. Va recomand cu incredere, iar pretul este in raport cu calitatea.

Voi ce parere aveti de acest proiector de tip laster Star Shower? Merita sa fie achizitionat?