De curand am cautat parfumul ideal, cu esenta care persista si cu un estetic „aratos”.

Am vazut multe brand-uri de parfumuri foarte cunoscute, mai ales in marile Mall-uri, dar unu mi-a atras atentia foarte tare, Paco Rabanne 1 Million, un parfum cu un estetic impresionant, sub forma unui lingou de aur, special pentru persoanele care vor sa se remarce cu lucruri de genul acesta.

De asemenea, am probat acest parfum, mirosul fiind excelent si am inteles de la vanzatoare de acolo ca parfumul este unisex, adica si pentru barbati, dar si pentru femei, ceea ce mi se pare o idee foarte buna sa combine amandoua stiluri, mai ales daca vreti sa impartiti parfumul cu toti ceilalti din familia dumneavoastra.

Parfumul pe care l-am cumparat este de 100 ml si este de tip „Eau de Toilette” („Apa de Toaleta"), iar pretul fiind unul acceptabil, de 250 lei.

Pot sa spun ca ma dau cu acest parfum in fiecare zi si persista foarte mult, neputand fiind ignorant de celelalte persoane care stau prin preajma, deoarece amalgramul de arome cuprinde note de grapefruit electrizant, portocala rosie, menta, trandafir, scortisoara, condimente piele, lemn de santal, patchouli si ambra misterioasa, o multime de componente care dau un miros exceptional.

Design-ul esteticului a fost creat sub egida unui plan cromatic luxuriant, nuantele de auriu fiind premisele pentru imaginea unui barbat puternic, modern, care emana siguranta si incredere in propria persoana.Pe partea din fata a ambalajului sau putem zice, a lingoului, este scris „1 Million” cu un font specific, care se imbina cu nuanta aurie, caracterizand cu exactitate puterea economica. Multi oameni care detin un asemea parfum il tin mai mult in casa ca ornament, decat ca o nevoie de a se parfuma.

Un avantaj ar fi caci poate fi alegerea ideala pentru orice anotimp (sezon rece si cald), iar un dezavantaj poate fi caci ideea de originalitate olfactiva poate avea de suferit deoarece acest parfum este iubit de toate categoriile de varsta, dar exista si exceptii.

Paco Rabanne 1 Million poate fi considerat un moft, pe langa eleganta sa, pretul isi spune cuvantul, de aceea nu multi si-l permit, ramanand doar cu privirea de la acest parfum mimunat. O posibilitate ar fi de a se procura in cantitati mai mici, de asemenea cu un pret mai mic.

Anul lansarii acestui parfum a fost in anul 2008, avand un mare succes pe piata acestora, fiind si in momentul acesta printre cele mai cumparate parfumuri. Stilul este Woody-Spyce, de care se incadreaza in mai multe genuri de personalitate: elegant, seducator si pasional. Compozitia parfumului a fost gandita de 3 nume celebre: Christophe Raynaud, Oliver Pescheux si Michel Girard.

Eu, sincer, sunt foarte multumit de acest parfum. Ma dau cu el in fiecare zi, persistand mult timp, pentru a fi intr-o stare foarte fresh, scotand la iveala anumite trasaturi. Eu cred ca parfumul este foate ok pentru cine isi permite, deoarece poate face o mica „gaura” in partea financiara, in cazul in care il cumparati.

Voi ce parere aveti de acest parfum?