Consider ca orice copil merita un moment de bucurie in seara de Craciun, vazandu-l cu ochii lui pe Mos Craciun, impartind cadourile, de aceea m-am gandit sa cumpar un costum exact ca al mosului, iar in seara de Craciun sa ma imbrac in el pentru a vedea reactia de bucurie a copilului meu, deoarece e un copil cuminte si merita din plin un moment de bucurie in intampinarea mosului.

Am cumparat acest costum de Mos Craciun de la un magazin cu diferite produse pentru sarbatori la pretul de 250 lei, iar in opinia mea, nu mi se pare foarte mult tinand cont ca sunt 5 piese precum: jacheta, caciula, pantalonii cu terminatie blanita, barba alba si curea si cu siguranta il voi folosi mai multi ani inainte in seara de Craciun in perioada de copilarie a baiatului meu, deoarece este destul de mic, mai exact 5 ani.

Dupa parerea mea, este un costum de foarte buna calitate din material de poliester, nu cred ca ar putea sa se deterioreze prea devreme, dar incerc sa am cat mai multa grija de el, tinandu-l in dulap, in partea de sus, intr-un loc unde nu l-ar putea gasi cel mic.

Astept cu nerabdare seara de Craciun pentru a imbraca acest costum si in acelasi timp pentru a vedea reactia copilului meu, pentru ca e o surpriza facuta doar de mine, nici sotia mea nu stie, de aceea vreau sa fie un moment ce nu va fi de dat uitarii. In acelasi timp, mi-am facut timp sa cumpar si niste cadouri si un sac rosu, asa cum il stim ca vine Mos Craciun. Dupa ce cadourile vor fi impartite, vreau sa trec pe la niste vecini cu care ma inteleg excelent, fiind imbracat in acest costum pentru a le vedea si acestora reactia.

In concluzie, merita din plin de a cumpara un costum de genul, pentru ca nu mi se pare un pret exagerat de mult, oricine isi poate permite si costumul poate fi folosit multi ani inainte, pentru a marca momentele de bucurie in seara de Craciun.

Voi ce parere aveti de acest costum?