Ca tot ieri a fost o mare zi de post, am ales sa fac niste fursecuri, bineinteles de post, avand un gust excelent, fiind foarte nutritive, pe care le-am facut usor si repede, asa cum doreste orice gospodina.

Aceste fursecuri sunt pe baza de nuca, fiind simple, delicioase, iar in acelasi timp aromate, un desert nemaipomenit pentru o zi in care nu putem manca altceva decat de post.

Fursecurile le-am adaptat dupa diferite forme, ca si cum ar fi cumparate de la magazin, insa normal le-am facut acasa, dar iti dau impresia ca sunt niste fursecuri cumparate din comert.

Dupa parerea mea, ca aspect arata foarte bine, gustul este foarte delicios, tinand cont de aroma sa, deoarece ca ingredient se adauga zahar, ceea ce le indulceste considerabil, plus scortisoara care face diferenta.

Am avut cativa oaspeti pe la mine si i-am cinstit cu aceste fursecuri de post, avand o reactie pozitiva, parerea lor fiind ca este un desert excelent, de aceea le-am dat cateva si acasa, pentru a le da si celor apropiati lor, multumindu-mi foarte mult.

Ingredientele pentru aceste fursecuri de post sunt:
- faina alba (400 g)
- nuci macinate (100 g)
- zahar (200 g)
- scortisoara (1 lingura)
- praf de copt (2 lingurite)
- apa (150 ml)
- sare (0.5 lingurite)
- ulei (150 ml)

Conclizia mea este ca oricine poate face aceste superbe fursecuri cu un gust excelent, de care nimeni nu se da la distanta de ele, avand un gust exceptional, plus ca se fac foarte repede si in acelasi timp usor, cel putin eu ma descurc incredibil la capitolul facerii acestor fursecuri, iesindu-mi perfect, in cazul aspectului, dar si in cazul gustului, insa trebuie sa fiu atenta la cantitati pentru a nu avea parte de o surpriza neplacuta.

Voi ce parere aveti de aceste fursecuri de post?