Eu fiind un simpatizant al motocross-ului, mi-am dorit de mult sa-mi cumpar o motocicleta pentru offroad, deoarece eu locuind intr-o zona de munte cu drumuri foarte defavorabile, o astfel de motocicleta ar fi mai mult decat perfecta, pe langa drumurile principale pe unde merg zi de zi, as putea cutreiera muntii si mai ales cu ajutorul unei camere GoPro as putea face filmulete interesante, incarcandu-le pe YouTube. Inainte am avut o motocicleta mai veche, dar cu trecerea timpului s-a stricat si nu mai merita s-o repar.

Stiind ca o motocicleta de offroad este foarte scumpa, iar din lipsa banilor nu-mi pot permite una noua, dar totusi am avut niste bani pusi deoparte si am ales sa merg intr-un targ auto-moto, unde erau expuse multe modele de motociclete, bineinteles majoritatea la mana a doua, dar foarte functionale.

Cum am mai spus mai sus, in acest targ erau expuse mai multe modele de motociclete, insa un model de motocicleta de la brand-ul Yamaha mi-a atras foarte mult atentia, in sensul ca avea un aspect foarte sportiv, precum cele pe care le vedeam la televizor. Acest model de motocicleta (Yamaha YZ450F) a fost facuta in 2008, are cutie de viteze cu 5 trepte si capacitatea de combustibil de 6,81 litri. Motocicleta nu avea niciun defect, ba chiar mi-a prezentat-o mai bine, a pornit-o si m-a lasat sa merg cativa metri cu ea.

Pretul pe care-l cerea vanzatorul in schimbul acestei motociclete era de 2700 euro, insa i-am spus ca nu am suficienti bani si m-a inteles, ulterior am mai negociat pana la pretul de 2500 euro, am batut palma, i-am platit banii si am mers sa facem actele. Totul a decurs bine, am facut actele si abia asteptam sa merg cu motocicleta.

Pot sa spun ca sunt foarte fericit ca am o motocicleta de genul acesta, deja am mers cu ea cativa km buni si abia astept sa merg si pe drumurile forestiere de pe munti. Aceasta motocicleta m-a ajutat sa-mi creez un nou hobby, adica nu exista saptamana in care sa nu pornesc motocicleta, iar recent mi-am cumparat o camera GoPro pentru a filma in timp ce merg, punand-o pe casca, iar filmuletele create sa le pot incarca pe YouTube.

Sincer sa fiu, am avut si evenimente neplacute cu aceasta motocicleta, pentru ca unele drumuri sunt mult mai defavorabile decat par si de cateva ori am picat cu motocicleta, insa nu am patit nimic, dar, de asemenea, trebuie sa am grija pentru ca motocicleta are o greutate de aproape 100 kg.

In concluzie, sunt foarte multumit de achizitia facuta, nu regret ca am platit atatia bani in schimbul ei si sper s-o folosesc multi ani de acum incolo, bineinteles fara incidente.

Voi ce parere aveti de aceasta motocicleta?