Cu 3 zile in urma am fost impreuna cu sotia mea la Pitesti pentru un eveniment, iar seara ne-am gandit sa dormim la un hotel pentru a ne odihni, deoarece eram foarte obositi.

Am cautat pe internet niste hoteluri din oras si am gasit un hotel (Hotel Duet) de 3 stele, la 700 metri de centrul orasului, avand un pret exceptional de 124 lei pentru 2 persoane, ceea ce ne-a motivat si mai mult de a-l alege. Intr-un final l-am ales pe acesta si am mers la locatia data. Am ajuns la hotel si chiar din exterior am fost placut surprinsi de frumosul aspect al exteriorului hotelului, iar de interior nu am avut cuvinte, in sens pozitiv, acolo unde ne-au intampinat niste oameni foarte amabili din personalul hotelului, care ne-au indrumat spre receptie, rezervand camera. Cei din personalul hotelului ne-au carat bagajele pana la acea camera, dandu-ne si informatiile necesare despre hotel.

Camera era foarte incapatoare, eleganta si curata, fiind dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, uscator de par si articole de toaleta gratuite, iar patul fiind dublu, mare si confortabil, asa cum ne imaginam.

Am beneficiat de parcare gratuita, nefiind necesara rezervare, iar in masina am mai avut cateva lucruri de valoare, dar ne-am bucurat ca hotelul dispune de parcare pazita.

Cum totii dorim internet wireless oriunde stam o perioada considerabila, pentru a mai „culege” cateva informatii de pe internet sau pentru a viziona un videoclip, se pare ca acest hotel dispune de acest lucru, avand o calitate si o viteza neexplicativ de buna.

Receptia este deschisa nonstop, iar limbile vorbite de personalul hotelului sunt: romana, franceza si engleza. Dupa cum am inteles acest hotel nu accepta animale de companie, pentru a pastra curatenia.

Acest hotel dispune si de cateva servicii precum: serviciu de curatenie zilnica, serviciu de trezire, fax/copiator, lustruire pantofi, receptive deschisa nonstop si room service.

Eu cu sotia mea ne-am simtit foarte bine la acest hotel si cu siguranta vom reveni, pretul fiind in raport cu calitatea, de aceea vi-l recomandam cu incredere.

Voi ce parere aveti de acest hotel?