Ca tot sunt temperaturi negative de ceva timp si a inghetat apa, multi localnici ne-am gandit sa participam la o intalnire de pescuit, mai exact sa pescuim la copca, deoarece este chiar interesant sa stai pe gheata si sa pescuiesti printr-un asa numit „orificiu” unde ai sansa sa prinzi chiar mai multi pesti decat in sezonul de vara, de aceea am fost la un magazin cu articole de pescuit si am vrut ca prima data sa-mi cumpar o lanseta si am gasit o lanseta telescopica de fibra de carbon Baracuda Apache Navigators Telespin cu 6 inele T-Sic matisate si maner din pluta. Am cumparat-o la un pret de 100 lei, un pret accesibil, dupa parerea mea, iar cateva zile mai tarziu i-am cumparat si restul de componente, precum mulineta si toate cele.

Dupa parerea mea, Baracuda Apache Navigators Telespin este o lanseta de foarte buna calitate, rezistenta si mai ales foarte utila, deoarece are o lungime de 3,6 m, ceea ce este relativ ok pentru orice pescar profesionist sau amator, cum sunt eu.

Pot sa spun ca lanseta nu este greu de tinut in mana, cel putin eu nu consider acest lucru, tinand cont ca nu are nici 500 g, deci chiar daca nu as prinde vreun peste intr-un timp nejustificat de mare, tot m-as ambitiona sa am un rezultat cat de cat bun pentru timpul pierdut, adica sa incerc sa prind cativa pesti in acea zi, deoarece stiu ca nu sunt un pescar cu experienta.

Am avut norocul ca la acea intalnire de pescuit cu ceilalti pescari, sa prind la copca un peste destul de maricel, iar lanseta a fost rezistenta si nu a avut cum sa se rupa, doar se indoaie, dar a revenit la forma initiala dupa ce am prins pestele. Oricum eu si prietenii mei pescari avem mai multe sanse de a prinde pesti marisori pentru ca noi locuim intr-o localitate langa Dunare, iar cativa zeci de metri Dunarea este inghetata la propriu, avand un strat de gheata de aproape 20 cm, numai buna de a ne sustine si a face o copca asa cum trebuie.

In concluzie, ma declar multumit de achizitia acestei lansete, este de foarte buna calitate, rezistenta in acelasi timp, deci v-o recomand cu incredere s-o achizitionati, pentru ca sunt sigur ca nu veti fi dezamagiti, iar pretul mi se pare destul de accesibil.

Voi ce parere aveti de aceasta lanseta?