Astazi de ziua mea de nastere iubitul meu mi-a facut un cadou care m-a surpins total, mai exact un lantisor cu pandantiv cu numele meu, acesta fiind Natalia.

Sa fiu sincera, chiar imi doream de foarte mult timp un lantisor cu pandant avand numele meu, deoarece am mai vazut domnisoare purtand asa ceva si chiar mi se pare super, insa nu aveam banii necesari de a cumpara. Ideea pendantului cu numele domnisoarei care-l poarta este foarte interesanta, deoarece daca il tine la vedere, cei din jur vor stii cu siguranta cum o cheama si vor socializa mult mai bine, cel putin eu cred ca este cea mai buna alegere de pandantiv.

Acest lantisor cu pandativ pe care l-am cadou sunt din aur de culoare galbena de 14 kt, avand o grosime intre 0.70 mm si 1.00 mm, iar sistemul de inchidere este lobster. Nu contine pietre, dar mi se pare mai dragut simplu.

L-am intrebat pe iubitul meu cat a costat si nu a vrut sa-mi zica, insa i-a scapat vorba de magazinul de bijuterii de unde l-a cumparat si am mers acolo de curiozitate, iar pretul pentru un lantisor cu pandantiv de genul acesta a fost de 1150 lei, iar acolo erau expuse mai multe lantisoare cu pandantive, avand diferite nume.

Acest lantisor cu pandantiv il port mereu si aproape toate prietenele mele imi fac complimente despre acesta, bucurandu-ma in acelasi timp, deci iubitul meu a stiut ce-mi doresc si mi-a facut cea mai frumoasa surpriza, adica majoritatea domnisoarelor le plac bijuteriile, insa cele mai multe dintre ele aleg sa fie diferite prin aceste accesorii.

In concluzie, sunt foarte fericita acest lantisor cu pandantiv, avand numele meu, este un cadou bine gandit, in acelasi timp putin costisitor, dar totusi eu va recomand sa-l cumparati, pentru ca va scoate frumos in evidenta in jurul tuturor oamenilor.

Voi ce cadouri ati primit de la persoana iubita?