Azi am avut o pofta de nedescris de a manca un desert, asa ca m-am gandit sa fac un cheesecake cu ciocolata, iar reteta pentru acesta am invatat-o de la o prietena care lucreaza la o cofetarie din oras si a avut placerea sa-mi explice absolut tot.

Dupa parerea mea, nimic nu se compara cu acest desert, am mancat cu pofta si sincera sa fiu am facut in proportii mai mari pentru a manca si zilele urmatoare, bineinteles, tinut la frigider.

Eu cred ca cheesecake-ul cu ciocolata nu este prea greu de facut, adica oricine il poate face, atat timp cat respecta cu strictete cantitatile si acorda atentie sporita.

Am servit-o cu o felie din cheesecake pe o prietena si ea mi-a zis ca ma pricep foarte bine la facut prajituri si m-a intrebat de ce nu mi-am deschis o cofetarie, i-am zambit si i-am spus ca trebuie mult mai multa experienta acolo, insa m-am bucurat de compliment.

Ingredientele pentru cheesecake-ul cu ciocolata sunt urmatoarele:
- 500 grame crema de branza
- 100 grame zahar
- 100 mililitri smantana pentru gatit
- 150 grame ciocolata
- 1 pliculet de gelatin

Deci, cum am mai spus, nu este o prajitura complicata si merita facuta, pentru ca are un gust delicios si in acelasi timp cu siguranta va va inveseli ziua.

In concluzie, acest desert este foarte bun si merita facut, iar in acelasi timp pare a fi foarte simplu de facut, cel putin eu asa cred.

Ce deserturi preferati sa mancati?