Papanasi cu dulceata si smantana
M-am trezit de dimineata cu o pofta nebuna de a prepara un desert si prima data ce mi-a trecut prin cap au fost traditionalii papanasi care ii prepar cu mare drag atunci cand vreau sa-mi “indulcesc” ziua, de aceea am trecut la treaba si rezultatul a fost unul conform asteptarilor.
Dupa parerea mea, papanasii care isi au originea in zona Moldovei sunt cele mai delicioase prajituri si refuz sa mananc la o cofetarie, acolo unde probabil prajiturile nu au deliciul pe care mi-l doresc in comparatie cu cea a papanasilor, incercand sa prepar acasa, iar costurile sunt mult mai mici. Deci consider ca merita incercat cel putin o data de a face acest desert, pentru ca nici nu mi se pare greu de preparat, chiar este simplu pentru cineva care petrece mult timp in bucatarie.
Imi place faptul ca papanasii au un aspect frumos atunci cand sunt ornate in farfurie, ele fiind de fapt niste gogosele care sunt umplute cu dulceata si smantana, oferind un frumos efect cromatic.
Ingredientele sunt urmatoarele:
- 250 g branza de vaca
- o bucata ou
- o lingurita bicarbonate de sodium
- o lingurita otet
- 3 linguri faina
- un ulei pentru prajit
- o ceasca gem dupa gust
- 300 ml smantana
In concluzie, sunt de parere ca acesti papanasi merita incercati, eu va recomand sa-i preparati cu mare incredere, pentru ca veti fi foarte bucurosi de gustul acestora si cu siguranta veti dori sa-i preparati de fiecare data cand o sa aveti ocazia.
Care este parerea voastra despre acest desert?
Dupa parerea mea, papanasii care isi au originea in zona Moldovei sunt cele mai delicioase prajituri si refuz sa mananc la o cofetarie, acolo unde probabil prajiturile nu au deliciul pe care mi-l doresc in comparatie cu cea a papanasilor, incercand sa prepar acasa, iar costurile sunt mult mai mici. Deci consider ca merita incercat cel putin o data de a face acest desert, pentru ca nici nu mi se pare greu de preparat, chiar este simplu pentru cineva care petrece mult timp in bucatarie.
Imi place faptul ca papanasii au un aspect frumos atunci cand sunt ornate in farfurie, ele fiind de fapt niste gogosele care sunt umplute cu dulceata si smantana, oferind un frumos efect cromatic.
Ingredientele sunt urmatoarele:
- 250 g branza de vaca
- o bucata ou
- o lingurita bicarbonate de sodium
- o lingurita otet
- 3 linguri faina
- un ulei pentru prajit
- o ceasca gem dupa gust
- 300 ml smantana
In concluzie, sunt de parere ca acesti papanasi merita incercati, eu va recomand sa-i preparati cu mare incredere, pentru ca veti fi foarte bucurosi de gustul acestora si cu siguranta veti dori sa-i preparati de fiecare data cand o sa aveti ocazia.
Care este parerea voastra despre acest desert?
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Arhitectura si contructii
Evenimente si concerte
Fotografii
Hotel
Statiune
Cafetiere si Espresoare
Filme
Dietetice
Trasee montane
Console jocuri
Calculatoare
Tenis
Seriale
Bijuterii
De post
Pensiune
Ceasuri
Laptop
Sanatate
Haine
Religie
Obiective turistice
Baschet
Sarbatori
Bauturi
Lanterne
Pub & Bar
Restaurant
Masini
Fotbal
Toate din ARTICOLE
Categorii
Etichete
piept de pui cu bambus
piept de pui cu branza
piept de pui cu cartofi
piept de pui cu cartofi si sos bechamel
piept de pui cu cascaval
piept de pui cu cascaval la cuptor
piept de pui cu ciuperci
piept de pui cu ciuperci si amestec mexican
piept de pui cu ciuperci si mozzarella
piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor