Papanasi cu dulceata si smantana
M-am trezit de dimineata cu o pofta nebuna de a prepara un desert si prima data ce mi-a trecut prin cap au fost traditionalii papanasi care ii prepar cu mare drag atunci cand vreau sa-mi “indulcesc” ziua, de aceea am trecut la treaba si rezultatul a fost unul conform asteptarilor.
Dupa parerea mea, papanasii care isi au originea in zona Moldovei sunt cele mai delicioase prajituri si refuz sa mananc la o cofetarie, acolo unde probabil prajiturile nu au deliciul pe care mi-l doresc in comparatie cu cea a papanasilor, incercand sa prepar acasa, iar costurile sunt mult mai mici. Deci consider ca merita incercat cel putin o data de a face acest desert, pentru ca nici nu mi se pare greu de preparat, chiar este simplu pentru cineva care petrece mult timp in bucatarie.
Imi place faptul ca papanasii au un aspect frumos atunci cand sunt ornate in farfurie, ele fiind de fapt niste gogosele care sunt umplute cu dulceata si smantana, oferind un frumos efect cromatic.
Ingredientele sunt urmatoarele:
- 250 g branza de vaca
- o bucata ou
- o lingurita bicarbonate de sodium
- o lingurita otet
- 3 linguri faina
- un ulei pentru prajit
- o ceasca gem dupa gust
- 300 ml smantana
In concluzie, sunt de parere ca acesti papanasi merita incercati, eu va recomand sa-i preparati cu mare incredere, pentru ca veti fi foarte bucurosi de gustul acestora si cu siguranta veti dori sa-i preparati de fiecare data cand o sa aveti ocazia.
Care este parerea voastra despre acest desert?
Dupa parerea mea, papanasii care isi au originea in zona Moldovei sunt cele mai delicioase prajituri si refuz sa mananc la o cofetarie, acolo unde probabil prajiturile nu au deliciul pe care mi-l doresc in comparatie cu cea a papanasilor, incercand sa prepar acasa, iar costurile sunt mult mai mici. Deci consider ca merita incercat cel putin o data de a face acest desert, pentru ca nici nu mi se pare greu de preparat, chiar este simplu pentru cineva care petrece mult timp in bucatarie.
Imi place faptul ca papanasii au un aspect frumos atunci cand sunt ornate in farfurie, ele fiind de fapt niste gogosele care sunt umplute cu dulceata si smantana, oferind un frumos efect cromatic.
Ingredientele sunt urmatoarele:
- 250 g branza de vaca
- o bucata ou
- o lingurita bicarbonate de sodium
- o lingurita otet
- 3 linguri faina
- un ulei pentru prajit
- o ceasca gem dupa gust
- 300 ml smantana
In concluzie, sunt de parere ca acesti papanasi merita incercati, eu va recomand sa-i preparati cu mare incredere, pentru ca veti fi foarte bucurosi de gustul acestora si cu siguranta veti dori sa-i preparati de fiecare data cand o sa aveti ocazia.
Care este parerea voastra despre acest desert?
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Deserturi
Lanterne
Cafetiere si Espresoare
Pescuit
Trasee montane
Pub & Bar
Televizoare
Aspiratoare
Filme
Haine
Obiective turistice
Restaurant
Tenis
Blendere si tocatoare
Sanatate
Console jocuri
Bijuterii
De post
Sarbatori
Evenimente si concerte
Statiune
Monitoare
Religie
Baschet
Ceasuri
Parfumuri
Calculatoare
Seriale
Pensiune
Sosuri
Toate din ARTICOLE
Categorii
Etichete
chec aperitiv cu oua si fructe de mare
chec aperitiv cu parizer de porc
chec aperitiv cu porumb si mozzarella
chec aperitiv cu praz si telemea
chec aperitiv cu pui
chec aperitiv cu spanac
chec aperitiv cu sunca
chec aperitiv cu ton
chec aperitiv cu verdeata si carnati de plescoi
chec aperitiv cu verdeturi