Nu stiu altii cum sunt,dar eu cand ma gandesc la concediu, ma gandesc la Santorini.Locul acela atins de zei, de unde nu vrei sa mai doresti vreodata sa pleci. Locul acela,unde macar o data trebuie sa incerci fructele lor de mare cu nelipsitul tzatziki, berea omului de rand Mithos si sa te plimbi pe plajele superbe ale insulei.

Daca in vreuna din serile sejurului tau prinzi pe la vreo taverna si o seara greceasca, linistit poti spune ca ti-a iesit norocul in cale.

Desi este o insula mica, de doar 76,19 Km, poti spune ca se aseamana perfect cu un centru multicultural. Oamenii din toate colturile Pamantului se aduna pentru a privi frumusetea unui apus de soare de pe cel mai inalt punct al insulei, Oia.

Capitala insulei este la Fira, unde te poti delecta cu mancarea lor traditionala. Sunt multe locuri frumoase de vizitat, cum ar fi insula vulcanului, sau localitatea Kamari, un vechi centru istoric.

Noi ne-am cazat la hotel Mediterranean Royal,un superb hotel asezat pe malul marii Egee, cu 68 de camere in dotare, multe piscine si jacuzzi, servicii de cele mai alese. Iti recomand sa iei cina pe plaja hotelului, pentru ca senzatia este unica si mirifica. Daca vei avea nevoie de servicii extra, care inseamna excursii cu catamaranul, inchirieri auto sau pur si simplu ai nevoie de indicatii pentru a nu rata cele mai importante obiective turistice, il poti contacta pe cel mai misto manager roman al hotelului, Nicu.

Iti recomand cu drag locatia si sunt convinsa ca aerul sarat al Santoriniului, o sa iti ramana impregnat in suflet, cel putin asa cum mi-a ramas mie.