Cum toate femeile dorim sa mirosim frumos, adica sa atragem atentia in sens pozitiv, m-am gandit sa-mi cumpar un parfum de la un brand cunoscut, mai exact de la brand-ul Calvin Klein, pentru ca este brand-ul meu preferat, atat la haine, cat si la parfumuri. Cu dorinta de a cumpara un parfum cat mai repede, am mers la mall-ul din oras si am intrat intr-o parfumerie, unde erau expuse mai multe tipuri de parfumuri de la diferite brand-uri cunoscute. Am intrebat daca au parfumuri de la brand-ul Calvin Klein si am primit un raspuns pozitiv, m-au indrumat spre partea unde erau expuse cateva modele de la Calvin Klein si un model de parfum (modelul Eternity) mi-a atras foarte mult atentia, atat prin aspect, cat si prin mirosul aromat al acestuia. Pretul pentru o sticluta de 100 ml era de 125 lei, dar n-am mai stat pe ganduri si in final am cumparat parfumul.

Dupa parerea mea, acest parfum are cel mai aromat miros, ma scoate in evidenta si chiar prietenele mele au avut o reactie frumoasa, intrebandu-ma ce fel de parfum este si de unde-l pot cumpara, spunand ele ca are o intensitate a mirosului foarte buna ce te face sa nu mai pleci de langa ce-l ce s-a dat cu acest parfum.

Pot sa spun ca are o persistenta asa cum imi imaginam, in sensul ca persista toata ziua si deobicei pulsez de 2 ori in fiecare dimineata, iar seara are aproape aceeasi intensitate, ceea ce ma bucura pentru ca inainte foloseam alte tipuri de parfumuri si chiar pulsam de mai multe ori, mirosul neavand aceeasi intensitate la sfarsitul zilei.

Acest parfum contine o combinatie unica de lacramioare, trandafir, crin si iasomie, iar dupa parerea mea, orice femeie s-ar simti foarte speciala daca l-ar folosi, avand un „vibe” de bucurie pe toata perioada zilei.

Forma recipientului este foarte bine gandita, avand un aspect elegant, de aceea il expun in vitrina proprie unde am si alte lucruri de valoare, iar oaspetii sau prietenele apropiate deobicei observa parfumul, stiind ca este de la un brand cunoscut, ma roaga sa le prezint si lor acest parfum.

In concluzie, eu cred ca acest parfum de la brand-ul Calvin Klein este mai mult decat perfect pentru orice femeie, nu conteaza varsta, are o intensitate si o persistena excelenta. In acelasi timp pretul mi se pare chiar ok si este in raport cu calitatea.

Voi ce parere aveti de acest parfum?