Festivalul Neversea, pentru mine, a fost o experienta unica! Am avut ocazia sa merg cu familia mea la Constanta, pentru doua saptamani , de asemenea biletele pentru eveniment le-am comandat dinainte, online.

Experienta mea a fost una de nedescris si mai ales faptul cand ma gandesc ca si in Romania, se pot face evenimente de genul.

Mii de straini, au venit in Romania, sa se distreze alaturi cu romanii, ascultand cei mai mari artisti din lume, bliturile facandu-si prezenta in fiecare moment, ceva nemaivazut pe o plaja din tara noastra. Acest festival a tinut 3 zile, pe plaja Reyna, din Constanta, cuprinzand 7 scene.

Eu si familia mea am avut noroc deoarece ne-am facut rezervare, din timp, pentru cele doua saptamani la un hotel modest din Constanta, deoarece daca nu faceam treaba asta, noi nu mai gaseam loc unde sa dormim sau poate gaseam, dar la hoteluri de lux, unde nimeni nu-si prea permite acolo. Auzeam vorbe ca localnicii erau dispusi sa cazeze oamenii pe durata evenimentului, in schimbul unei sume, dar nu ai atata siguranta ca la un hotel, numai daca ai vreo cunostiinta in aceea zona.

Doar in prima zi, s-au strans la Neversea aproximativ 50.000, dar nu au existat probleme, totul a fost ok, paza si cei de la securitate facandu-si rolul. O problema ar fi doar faptul ca oamenii,dominata de romani, in loc sa cante cu artistul de pe scena, majoritatea doar filmau.

Pe scena in prima zi au intrat: Tiesto, Rita Ora, Ella Eyre, Danny Avila, Mike Perry, Sam Feldt, Lost Frenquencies, Tujamo, Zeds Dead si Wilkinson; in a doua zi: Afrojack, Fatboy Slim, Years & Years, Ferry Corsten, Klangkarussell, Marc Romboy, Matthias Tanzman, Praslea, Cezar; iar in a treia zi: Jason Derulo, Dua Lipa, KSHMR, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Benny Benassi, Foreign Beggars, Sven Vath, Nina Kraviz, Dub Fx si Netsky. Mie mi-au placut foarte mult Jason Derulo cu piesa Swalla si Years & Years cu piesa King, acestia dand un impact mult mai imprevizibil pentru public. Categoric, si ceilalti au fost foarte buni, un bun exemplu: Dua Lipa, care a colaborat intr-o piesa cu Martin Garrix; Rita Ora un al bun exemplu sau Afrojack un cunoscut producator olandez de muzica electronica, acesta fiind cel mai inalt dintre artisti (2.08).

Pe cei enumerati mai sus ii asteptam si la anul cu bratele deschise, la Neversea, un prilegiu bun sa auda strainii de cat mai multe lucruri bune in Romania si bineinteles ii asteptam si pe acestia.

Festivalul Neversea, putem zice ca este sora festivalului Untold, care va avea loc in luna August, de pe 3 pana pe 6. Aceste festivale au fost create de aceeasi oameni, concepute diferit, unul la Cluj pe arena si altul la mare, pe plaja, o alternativa buna pentru romanii care doresc sa viziteze si locurile transilvanene sau dobrogene.

O informatie utila pentru necunoscatori este ca cei ce au bilet la Untold, evenimentul din Cluj-Napoca si daca au cartela pe Telekom, vechea retea Cosmote, au sansa de a primi 100 GB internet pentru 2 luni.