Dupa parerea mea, Untold Festival a fost cel mai frumos evenimesc la care am avut parte, deoarece a fost o atmosfera rar intalnita in tara noastra.

Am avut abonament la acest eveniment pentru toate zilele, de pe 3 pana pe 6 August, si chiar daca am platit o multime de bani pe bilet si nu numai, nu regret absolut nimic, deoarece sunt niste momente care te incarca cu energie pozitiva, uitand de amintirile sau momentele neplacute, de aceea am si ales sa merg la acest festival din Cluj-Napoca, numindu-se capitala tineretului.

Nu pot sa descriu in cuvinte cat de uimitor a fost tot ce s-a intamplat la acest eveniment pe cea mai mare arena a Transilvaniei din Cluj-Napoca cu cel putin 80.000 de persoane in fiecare seara.

Acest festival era compus din mai multe scene, nu doar una singura, insa eu am ales sa stau la cea principala din interiorul arenei, unde au venit o multime de artisti internationali cunoscuti in toata lumea.

Multimea de la acest festival nu a fost compusa numai din romani, ci putem vorbi de o venire masiva a turistilor care au ales sa se distreze alaturi de romani, mai ales la un asemenea eveniment. Acestia au venit cu steaguri ale tarii lor, fluturandu-le in fata scenei de o capacitate imensa, putand sa fie vazute de diferitele camere care erau montate sa filmeze si sa dea in transmisiune directa acest festival.

Untold Festival se poate compara chiar si cu cel mai mare festival din lume, Tomorrowland, in Belgia, avand confirmarea turistilor care au ramas placut impresionati de festivalul organizat in Romania, totul fiind bine aranjat, fara nici-o mica eroare.

Am ramas uimit atunci cand tot stadionul a facut atmosfera, de exemplu cand toata lumea a aprins bliturile de la telefoane in cele mai frumoase momente, cantand, dar absolut toti, melodiile artistilor. Dupa mine asta inseamna atmosfera si mai ales cand stii ca este un eveniment de genul organizat in Romania parca nu-ti vine sa crezi.

Pana si artistii lauda Romania pentru ca a organizat un asemenea evenimment, un exemplu poate fi Armin Van Buuren, un producator olandez de muzica elecronica trance cat si DJ, fiind in fata a 80.000 de oameni, spunand ca niciodata nu a fost in fata atator oameni, in acelasi timp se simte in Romania ca acasa pentru ca romanii il iubesc foarte mult, de asta a si ales sa fie in fata lor timp de 6 ore.

Artistii mei preferati de la acest festival? Nu pot sa aleg dintre ei, deoarece toti au fost foarte buni, cele mai renumite nume la acest eveniment precum producatori de muzica electronica: Afrojack, Armin Van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, Alan Walker si asa mai departe. De asemenea, au fost prezenti si artisti de voce: Ellie Goulding, John Newman, Hurts, Redfoo, fiind mult mai multi si tot la fel de buni, romanii putand sa asculte de seara pana dimineata.

Ce parere aveti de acest eveniment? Ati fost?