Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta,kaizer si usturoi.

Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul, cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .

Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea.

Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait...asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta,kaizer si usturoi.

Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul, cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .

Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea. Acesta friptura am servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet.