Detalii Pulpa de Curcan cu Sos de Ciuperci si Rosii
Prepararea sosului: Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline cu rosiile uscate taiate si ele marunt, adaugam ciupercile, rosiile taiate, punem condimentele. Lasam sa se caleasca si punem cate putina apa pana facem un sos, la urma vom pune usturoiul. Prepararea carnii: Pulpa de pui o crestam, ungem cu zeama lamaie, un pic mustar, sare, condimente si printre crestaturi adaugam usturoi taiat marunt. Invelim pulpa in folie, o punem in tava si dam la cuptor pentru circa 25 minute. Scoatem pulpa de la cuptor, scoatem si folia. Asezam din nou pulpa in tava si peste ea vom pune sosul de mai sus. Vom da din nou la cuptor pentru 15 minute si va urez Am servit cu smantana deasupra.
Prepararea sosului: Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline cu rosiile uscate taiate si ele marunt, adaugam ciupercile, rosiile taiate, punem condimentele. Lasam sa se caleasca si punem cate putina apa pana facem un sos, la urma vom pune usturoiul. Prepararea carnii: Pulpa de pui o crestam, ungem cu zeama lamaie, un pic mustar, sare, condimente si printre crestaturi adaugam usturoi taiat marunt. Invelim pulpa in folie, o punem in tava si dam la cuptor pentru circa 25 minute. Scoatem pulpa de la cuptor, scoatem si folia. Asezam din nou pulpa in tava si peste ea vom pune sosul de mai sus. Vom da din nou la cuptor pentru 15 minute si va urez Am servit cu smantana deasupra.