Detalii Geometrie Din Omleta
Ungeti cu unt si tapetati cu faina 2 tavi cu dimensiuni de 12x15 cm si dati-le la rece. Eu am folosit hartie de copt si am tapetat si peretii. Pozele va vor lamuri. Intre timp, spalati si zvantati spanacul si taiati-l mare. Pregatiti omleta cu spanac, astfel: Intr-o tigaie antiaderenta, intr-o lingura de ulei, caliti baconul si aramiti ceapa tocata, apoi caliti, timp de 3 min si spanacul, amestecand mereu. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Bateti cu telul ouale si adaugati restul ingredientelor, omogenizand. Turnati amestecul intr-una din tavi si pastrati la rece. Pregatiti omleta cu branzeturi astfel: Frecati bine galbenusurile cu sare si piper pana se albesc, adaugati miezul de paine, laptele, branzeturile, amestecati si turnati in cea de-a doua tava. Omletele se coc pe baie de aburi, in cuptor. In vasul pentru bain-marie puneti apa calda pana la nivelul omletelor din tavi. Dati la cuptorul incalzit, timp de 25-35 min, la foc potrivit sau pana ce omletele sunt facute. Scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca. Taiati-le cuburi si aranjati-le pe un platou, dupa imaginatia fiecaruia. Ornati dupa gust si inspiratie (puteti folosi si fileuri de ansoa, branza, capere, etc. ) POFTA BUNA!Ungeti cu unt si tapetati cu faina 2 tavi cu dimensiuni de 12x15 cm si dati-le la rece. Eu am folosit hartie de copt si am tapetat si peretii. Pozele va vor lamuri. Intre timp, spalati si zvantati spanacul si taiati-l mare. Pregatiti omleta cu spanac, astfel: Intr-o tigaie antiaderenta, intr-o lingura de ulei, caliti baconul si aramiti ceapa tocata, apoi caliti, timp de 3 min si spanacul, amestecand mereu. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Bateti cu telul ouale si adaugati restul ingredientelor, omogenizand. Turnati amestecul intr-una din tavi si pastrati la rece. Pregatiti omleta cu branzeturi astfel: Frecati bine galbenusurile cu sare si piper pana se albesc, adaugati miezul de paine, laptele, branzeturile, amestecati si turnati in cea de-a doua tava. Omletele se coc pe baie de aburi, in cuptor. In vasul pentru bain-marie puneti apa calda pana la nivelul omletelor din tavi. Dati la cuptorul incalzit, timp de 25-35 min, la foc potrivit sau pana ce omletele sunt facute. Scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca. Taiati-le cuburi si aranjati-le pe un platou, dupa imaginatia fiecaruia. Ornati dupa gust si inspiratie (puteti folosi si fileuri de ansoa, branza, capere, etc. ) POFTA BUNA!