Detalii Supa de Cartofi
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert se strecoara si zeama se pune la fiert cu cartofii taiati cuburele. Separat se prajeste usor, in unt (ulei, margarina), o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Eu am mai adaugat si putina boia aici, si o jumatate de ardei. Se stinge cu zeama din supa, se lasa sa dea 2-3 clocote. Se amesteca incet cu supa ca sa nu se formeze cocoloase. Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de a se servi se adauga patrunjel frunze tocate. Se poate servi cu smantana sau faraSe fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert se strecoara si zeama se pune la fiert cu cartofii taiati cuburele. Separat se prajeste usor, in unt (ulei, margarina), o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Eu am mai adaugat si putina boia aici, si o jumatate de ardei. Se stinge cu zeama din supa, se lasa sa dea 2-3 clocote. Se amesteca incet cu supa ca sa nu se formeze cocoloase. Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de a se servi se adauga patrunjel frunze tocate. Se poate servi cu smantana sau fara
Etichete:
ceapa,
verdeata,
morcovi,
cartofi,
supe,
unt,
faina,
ulei,
margarina,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete vegetariene,
retete pentru copii,
retete fara grasimi